Gówniak nie upilnował
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i będzie wpierdol na chacie jak się stara dowie że z pieseła zostało tylko futro.
kierowca się pewnie wystraszył dzieciaka biegnącego mu pod auto, a nie za kajtkiem się rozglądał...
Też nie zwalniam przed pachlarzami na ulicy, każde hamowanie to potencjalne zagrożenie poslizgu. Zderzenie z pchlarzem to wymiana zderzaka , lamp ewentualnie klapy jak trafi sie durzy okaz.
Oby nikt na widok niezwalniających również nie zwolnił bohaterzy sadistica, twardziele, przejeżdżający małe pieski bez mrugnięcia okiem
Okiem mrugam bo jest to odruch, którego nie moge powstrzymać. Natomiast nagłe hamowanie moze spowodowac poslizg i uderzenie w przeszkodę, nawet przy małej predkości moze dojść do przesuniecia/skręcenia kregów szyjnych u pasażerów, którzy nie kontroluja drogi i nie moga w pore przygotowac sie do hamowania.
Dlatego wole przejechac pchlarza z mrugnięciem oka, który lata samopas po ulicy niz narazac siebie czy rodzine na pobyt w szpitalu. I tyle całej filozofii rozjezdzania pchlarzy latajacych samopas na ulicy. Jak to mawiał listonosz który zabił mi kopniakiem pchlarza bo go gryzł: "ja mu do budy nie właziłem".
Widzę trochę czasu minęło, ale w końcu zoofile w komentarzach zawyli. Winnym tego, że pies zdechł jest dzieciak i jego rodzice. Oni są odpowiedzialni za jego śmierć i to do nich miejcie pretensje.
W Chinach po przejechaniu człowieka nikt by tak nie rozpaczał, jak u nas po śmierci psa.
Rebeliant_ZPF napisał/a:
i wszystkie rebelianty zpf, bonusy bgc, pedaly zcb i poligony6 itp.Tak powinny kończyć wszystkie miejskie wszarze bez smyczy.
To chyba w Polsce, zatem double win, czyż nie?
Cóź, twarda nauka, ale nauka. A kierująca głupio zrobiła, bo jeśli coś sobie urwała to będzie naprawiać z własnego AC bez wskazania sprawcy
Kurwa skomentowałem na facebooku cała sytuacje i hejtuja mnie jak świnię ! Kurwa co za kurewski kraj czemu tu jest tyle hejtu ???
facebook.com/tvn24pl/posts/10155793901711485?comment_id=10155794573021...
conderus napisał/a:
Kurwa skomentowałem na facebooku cała sytuacje i hejtuja mnie jak świnię ! Kurwa co za kurewski kraj czemu tu jest tyle hejtu ???
Obrazek
Też dorzuciłem swoje 3 grosze. Ide po popcorn.
conderus i korowiow777 possijcie sobie jeszcze.
hoghsofwar napisał/a:
conderus i korowiow777 possijcie sobie jeszcze.
Strzepał byś się chętnie do tego. Ale twoje pedalskie marzenia mało mnie obchodzą. Masz internet.
art. 431 § 1 kc. "Kto chowa zwierzę albo się nim posługuje, obowiązany jest do naprawienia wyrządzonej przez nie szkody niezależnie od tego, czy było pod jego nadzorem, czy też zabłąkało się lub uciekło, chyba że ani on, oni osoba, za którą ponosi odpowiedzialność, nie ponoszą winy" Przynajmniej wiadomo, kto zapłaci za ewentualne szkody w aucie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów