18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Był sobie królik
istanu • 2015-08-24, 16:41
W odwiedzinach u rodziny na wsi akurat trafilem na uboj krolika. Postanowilem przygotowac dokumentacje video, zeby pozniej moc sie z wami podzielic tym jakze interesujacym wydarzeniem. Co moge dodac wiecej od siebie to to ze krolik byl smaczny.

Przepraszam tych z was dla ktorych takie widoki to zwykla codziennosc.

Zgłoś
mateusos 2015-08-24, 16:50 9
Kroliki sa pyszne mam nadzieje ze masz lapke na szczescie
Zgłoś
Antek01 2015-08-24, 16:51 7
Ciekawym widokiem którego tutaj brakuje jest też skórowanie. Choć i tak to wszystko widziane na żywo jakoś tak inaczej wygląda.
Zgłoś
NieLubjeLudzji 2015-08-24, 16:54 91
No to zaraz pedaly ci zyc nie dadza Zajebalbys noworodka tym kijem to by jeszcze bili brawo, ale kroliczek? Ty psycholu!
Zgłoś
uho82 2015-08-24, 17:07
Wow królik ma krew.
Zgłoś
Kotliczek 2015-08-24, 17:30 2
Aż zgłodniałem przez ciebie. Pasztet z królika o że ja cie pierdole proszę pana jadę do sklepu.
Zgłoś
kenzol 2015-08-24, 18:09 22
up

ten ze sklepu nawet nie stał obok królika
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2015-08-24, 18:12 1
masz piwerko ale tylko za to że królik był smaczny

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
Asuritt 2015-08-24, 18:51 3
też mi fascynujące w wieku 10 lat zabijałem i oprawiałem króliki i raz krowę ;P a jestem z Miasta i jakoś fascynacji aby filmy kręcić nie widzę w tym, na wieś kilka razy w roku należy wyjechać i zjeść coś co nie przeszło przez GMO i dodawanie gluteinów sreinów ;P żal mi was że całe życie widzicie mięso tylko na tackach
Zgłoś
dhex 2015-08-24, 19:36
daj lepiej namiary, pasztet i miecho z checia zamowie ;d
Zgłoś
teken 2015-08-24, 20:15
oho, szykuje się ostry ból dupy o królika, bestialski mord i wjazd obrońców praw zwierząt na gospodarstwo twojej rodzinki. Powiedz wujkowi żeby szykował dupę na 10 lat odsiadki.

Zgłoś
mygyry 2015-08-24, 20:52
Sprawnie i elegancko, mój tata zawsze strzałem ręką je tłukł, miał skilla do tego
Zgłoś
koniosraj 2015-08-24, 21:04
Ja wolę wieprzowinę,królik jest chujowy.

Cease to resist, giving my goodbye
Drive my car into the ocean
You'll think i'm dead, but I sail away
On a wave of mutilation.
Zgłoś
crossdressphyxia 2015-08-24, 21:10 39
Cytat:

też mi fascynujące w wieku 10 lat zabijałem i oprawiałem króliki i raz krowę ;P a jestem z Miasta i jakoś fascynacji aby filmy kręcić nie widzę w tym, na wieś kilka razy w roku należy wyjechać i zjeść coś co nie przeszło przez GMO i dodawanie gluteinów sreinów ;P żal mi was że całe życie widzicie mięso tylko na tackach

Chuja możesz wiedzieć jakim mięsem się żywię. 10 lat i oprawia króliki... po twoim zjebanym ;P stwierdzam że w wieku 10 lat to oprawiałeś jedynie pindola swojego ojca.

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
W................. 2015-08-24, 22:12 29
Królika trzeba umieć zrobić.

Raz - musi skruszeć (dzień-dwa krócej niż zając). Najlepiej powiesić na 5 dni zająca (3-4 dni królika) na balkonie w temperaturze poniżej 0. W zamrażalniku tyle samo, ale jeśli to zamrażalnik, to zaraz po ubiciu odciąć łeb i zostawić wiszącego na godzinę, żeby krew wyciekła.

Dwa - trzeba zamarynować. Polecam olejową marynatę na bazie cebuli (konserwuje) z rozmarynem (neutralizuje zajęczy smrodek) i orzechami włoskimi (nadają mięsu przepyszny posmak). Marynujemy 24 godziny.

Trzy - królik to mięso, które zawsze najlepiej wychodzi z jabłkiem lub buraczkami lub innym słodkim warzywem/owocem. Osobiście najbardziej lubię stosować nadzienie z kaszy gryczanej, wątroby wieprzowej + rodzynki i czarne porzeczki. Do królika świetnie pasują kmin rzymski, czarnuszka, lubczyk i kolendra.

Cztery - sos. Królik zawsze najlepiej smakuje w sosie śmietanowym z ziołami. Można zioła zastąpić charakterystycznym warzywem - np. sos śmietanowo-brokułowy albo sos śmietanowo-karczochowy albo sos śmietanowo-koprowy (koper włoski - bulwa - nie mylić z koperkiem) albo sos śmietanowo-szpinakowy (mój ulubiony).

Pięć - dodatki. Królik najlepiej smakuje z dobrym, lekko słodkawym purée z dyni. Najlepiej zrobić je z dyni makaronowej pieczonej w folii w piekarniku, dodając mleka i masła oraz czosnku niedźwiedziego. Może też być purée z ziemniaków, ale wtedy osobiście lubię usmażyć szpinak (liściasty) z czosnkiem, śmietanką i masłem, po czym zmieszać go z purée przed podaniem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów