Na harda, moim zdaniem za słabe ale jakby co, to proszę przenieść.
Na harda, moim zdaniem za słabe ale jakby co, to proszę przenieść.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Szkoda chłopaka. Już sobie nie powalczy, a tak mógł ubić jeszcze trochę ukraińskiego ścierwa.
ytuj siwybis • Dzisiaj 19:27
Schützenmine 35! Tylko niemiecki umysł mógł stworzyć coś tak śmiertelnie skutecznego.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Poza tym teoretycznie miny przeciwpiechotne są zakazane na mocy międzynarodowego prawa humanitarnego konfliktów zbrojnych, jeżeli nie są odpalane zdalnie przez operatora, lub nie znajdują się chociaż pod kontrolą odpowiedzialnego żołnierza. Wynika to z zasady rozróżniania, która ma chronić przypadkowe ofiary i cywili.
Ten konflikt to jedno wielkie złamanie wszelkich zasad, uwolnione bestialstwo i ukazanie prymitywizmu Ukrainy i Rosji. Rosję jestem w stanie zrozumieć - zawsze byli pojebani i łamali wszelkie reguły. Ukraina nie ma natomiast co marzyć o wstąpieniu do NATO i innych organizacji. Już zawsze będzie zadupiem Europy.
Skończony głupekGdyby to była mina wyskakująca Schützenmine 35 to nie urwałoby mu nogi tylko latające odłamki zabiłyby obu kolesi. Wygląda mi to natomiast na zwykłą minę fugasową raniącą siłą samego wybuchu.
Poza tym teoretycznie miny przeciwpiechotne są zakazane na mocy międzynarodowego prawa humanitarnego konfliktów zbrojnych, jeżeli nie są odpalane zdalnie przez operatora, lub nie znajdują się chociaż pod kontrolą odpowiedzialnego żołnierza. Wynika to z zasady rozróżniania, która ma chronić przypadkowe ofiary i cywili.
Ten konflikt to jedno wielkie złamanie wszelkich zasad, uwolnione bestialstwo i ukazanie prymitywizmu Ukrainy i Rosji. Rosję jestem w stanie zrozumieć - zawsze byli pojebani i łamali wszelkie reguły. Ukraina nie ma natomiast co marzyć o wstąpieniu do NATO i innych organizacji. Już zawsze będzie zadupiem Europy.
Naiwny jesteś. Konwencje są uchwalane a nikt ich nie przestrzega, patrz amerykański arsenał wojenny
Właśnie miałem o tym pisać, tylko czekać aż się będą nawzajem obrzucać napalmem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów