📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
smutną mordkę miała ta beemka rozbita
już widze gównoburze "bo na publicznej drodze"...tak ale nikogo nie było wiec lekko mona depnac
"Byle czym" ?? Na te niektóre "byle co" przeciętny polak musiałby brać kredyt hipoteczny...
nawet Boguś w swoim Mustangu się pojawił
DR_DRE napisał/a:
"Byle czym" ?? Na te niektóre "byle co" przeciętny polak musiałby brać kredyt hipoteczny...
Zwłaszcza te BMW od 6000 do 15 tyś zł w zależności od modelu...
byle czym byle bokiem? OK! masz tu mojego lanosa AD '99 i zapierdalaj. zobaczymy jakichś kozak.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów