Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja to się cieszę, że są miejsca na świecie gdzie dobór naturalny nadal eliminuje głupie geny. Daje to jąkaś nadzieję.
Tyle że w tym wieku byleś tak samo głupi (i wszyscy inni na tej planecie - tak po prostu jest).
Bo takie są dzieci - po to jest (m.in.) edukacja.
Więc geny rodziców nie zostały wyeliminowane, nadal mogą płodzić dzieci, które będą ginąć bez sensu...
Tyle że w tym wieku byleś tak samo głupi (i wszyscy inni na tej planecie - tak po prostu jest).
Bo takie są dzieci - po to jest (m.in.) edukacja.
Więc geny rodziców nie zostały wyeliminowane, nadal mogą płodzić dzieci, które będą ginąć bez sensu...
Primo to mądrość rodziców - jak ich potomstwo zniknie, ich geny także. Secundo - byłem mądrzejszy. Doskonale pamiętam, że jako gówniak ulicę traktowałem jak śmiertelne zagrożenie. Nawet nie myślałem w kategoriach, że ktoś będzie na mnie uważał. Samochody traktowałem jak maszyny, które jadą z jednego punktu do drugiego i na nic nie zważają. Pilnowałem się. Fakt, że miałem łatwiej, bo ulice zawsze wyznaczał jednoznacznie asfalt.
Doskonale pamiętam, że jako gówniak ulicę traktowałem jak śmiertelne zagrożenie. Nawet nie myślałem w kategoriach, że ktoś będzie na mnie uważał. Samochody traktowałem jak maszyny, które jadą z jednego punktu do drugiego i na nic nie zważają. Pilnowałem się. Fakt, że miałem łatwiej, bo ulice zawsze wyznaczał jednoznacznie asfalt.
Też mnie tego uczono, szkoda że do dziś tak nie jest.
Ja to się cieszę, że są miejsca na świecie gdzie dobór naturalny nadal eliminuje głupie geny. Daje to jąkaś nadzieję.
Rosja też jest takim miejscem. Powinno Cię to raczej smucić Sergiej. I
Primo to mądrość rodziców - jak ich potomstwo zniknie, ich geny także. Secundo - byłem mądrzejszy. Doskonale pamiętam, że jako gówniak ulicę traktowałem jak śmiertelne zagrożenie. Nawet nie myślałem w kategoriach, że ktoś będzie na mnie uważał. Samochody traktowałem jak maszyny, które jadą z jednego punktu do drugiego i na nic nie zważają. Pilnowałem się. Fakt, że miałem łatwiej, bo ulice zawsze wyznaczał jednoznacznie asfalt.
A mogłeś się nie pilnować, ile przygód cie ominelo.
Też mnie tego uczono, szkoda że do dziś tak nie jest.
I właśnie dlatego wciąż żyjemy
Rosja też jest takim miejscem. Powinno Cię to raczej smucić Sergiej. I
A mogłeś się nie pilnować, ile przygód cie ominelo.
Może opowiesz?
Może opowiesz?
Nie widzę sensu komuchowi tlumaczyc ze jest zacofany i ciemny. Znasz odpowiedź bardzo dobrze popytaj w rodzinie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów