nie wyrobiła 94 par dzinsów i 63 par klapek w godzinę
musisz mieć zjebanego pracodawcę jak to pierwsze ci przyszło na myśl.szkoda mi ciebie podczłowieku.
dokładnie tak myślą o nas w Korei Południowej
ja tu żadnej pracy nie widzę tylko dwóch chujków, w Korei Południowej współczynnik dzietności wynosi 0,9 , mniejszy jest tylko w Watykanie i Hong Kong, kobiety wolą w wózkach wozić pieski niż zadawać się z takimi chujkami, stąd frustracja
ostatni czytałam, że wymyślili, że dziewczynki będą chodziły do szkoły o rok wcześniej, bo chłopcy "dojrzewają" później, mają nadzieję, że ci bardziej "dojrzali" chłopcy będą bardziej atrakcyjni dla dziewczynek, ale patrząc na ten film to musieli by dziewczynki trzymać w szafie nie rok a z dziesięć...
masz rację, nie chcą mieć dzieci z tymi Koreańczykami, dzietność 0,9... co za cioty...
Meanwhile Poland: p0lki nie chcą mieć dzieci z tymi Bolakami, dzietność 1,1... co za cioty...
ja tu żadnej pracy nie widzę tylko dwóch chujków, w Korei Południowej współczynnik dzietności wynosi 0,9 , mniejszy jest tylko w Watykanie i Hong Kong, kobiety wolą w wózkach wozić pieski niż zadawać się z takimi chujkami, stąd frustracja
ostatni czytałam, że wymyślili, że dziewczynki będą chodziły do szkoły o rok wcześniej, bo chłopcy "dojrzewają" później, mają nadzieję, że ci bardziej "dojrzali" chłopcy będą bardziej atrakcyjni dla dziewczynek, ale patrząc na ten film to musieli by dziewczynki trzymać w szafie nie rok a z dziesięć...
Czyli rządzący tam nie mają pojęcia o hipergami i prawdziwych przyczynach kryzysu demograficznego. Tu nie pomoże wysyłanie dziewczynek wcześniej do szkoły. Jedynym rozwiązaniem jest obciążenie kobiet tymi samymi konsekwencjami i obowiązkami jakie mają mężczyćni, skoro mają równe prawa. Kobiety natychmiast wycofają się z tych obowiązków razem z równością wobec prawa. To automatycznie postawi je w sytucji naturalnej i wszystko wróci do normy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów