18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
~Velture 2024-06-10, 17:57 21
Jakbym był 150cm pizda to bym nie walił w ryja gościa o głowę wyższego który ma do mnie jakieś pretensje i jest w asyście drugiego o głowę wyższego kolegi.

To nie chodzi nawet o płeć, tylko o zdrowy rozsądek.

No ale kamera ustawiona więc musiała sprowokować aby nagrać pobicie.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Baronessa 2024-06-10, 18:05 17
Z powodu niedopełnienia obowiązków pracowniczych?
Nasienia nie chciała łykać, czy w dupe kutasa brać?
Zgłoś
PeterNORTH 2024-06-10, 18:13 23
Baronessa napisał/a:

Z powodu niedopełnienia obowiązków pracowniczych?
Nasienia nie chciała łykać, czy w dupe kutasa brać?

nie wyrobiła 94 par dzinsów i 63 par klapek w godzinę

musisz mieć zjebanego pracodawcę jak to pierwsze ci przyszło na myśl.szkoda mi ciebie podczłowieku.
Zgłoś
hansuke 2024-06-10, 18:22 2
Jak ja nienawidzę tych kolorowych pedłaków

Lubię cycki
Zgłoś
Baronessa 2024-06-10, 18:31 15
PeterNORTH napisał/a:

nie wyrobiła 94 par dzinsów i 63 par klapek w godzinę
musisz mieć zjebanego pracodawcę jak to pierwsze ci przyszło na myśl.szkoda mi ciebie podczłowieku.

Zluzuj stringi dziewczynko i nie bierz na poważnie trollingu.
Poza tym, zachowanie kitajców na powyższym filmie i miejsce zdarzenia wskazuje bardziej na świadczenie usług seksualnych przez pannę i niezadowolonych z jej usług patusów, jak wymyśloną przez ciebie produkcję dżinsów...
Zgłoś
Nome 2024-06-10, 18:33 2
ja tu żadnej pracy nie widzę tylko dwóch chujków, w Korei Południowej współczynnik dzietności wynosi 0,9 , mniejszy jest tylko w Watykanie i Hong Kong, kobiety wolą w wózkach wozić pieski niż zadawać się z takimi chujkami, stąd frustracja

ostatni czytałam, że wymyślili, że dziewczynki będą chodziły do szkoły o rok wcześniej, bo chłopcy "dojrzewają" później, mają nadzieję, że ci bardziej "dojrzali" chłopcy będą bardziej atrakcyjni dla dziewczynek, ale patrząc na ten film to musieli by dziewczynki trzymać w szafie nie rok a z dziesięć...

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
PeterNORTH 2024-06-10, 18:43
Baronessa napisał/a:

Zluzuj stringi dziewczynko i nie bierz na poważnie trollingu.
Poza tym, zachowanie kitajców na powyższym filmie i miejsce zdarzenia wskazuje bardziej na świadczenie usług seksualnych przez pannę i niezadowolonych z jej usług patusów, jak wymyśloną przez ciebie produkcję dżinsów...

dobra cicho już cweluchu każdy tutaj wie jaką spierdoliną jesteś.nie musisz się tłumaczyć bo to nic nie da,
Zgłoś
modified1 2024-06-10, 19:12 7
tam to wiedzą co to równouprawnienie
Zgłoś
Driver19cm 2024-06-10, 19:26 4
PeterNORTH napisał/a:

dobra cicho już cweluchu każdy tutaj wie jaką spierdoliną jesteś.nie musisz się tłumaczyć bo to nic nie da,

Skasuj konto. Odejdź. Głupek nie krzywdzi siebie swoją obecnością, bo jest tego nieświadomy. Głupek krzywdzi tylko ludzi, z którymi przebywa

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Janko 2024-06-10, 21:12 4
Co to kurwa dwa pedały znęcają się nad kobietą jebanye chuje posrane
Zgłoś
PlatynowyViking2003 2024-06-10, 21:49 3
frajery jebane, myslalem ze jak ja o lozko wyjebal to ja wyruchaja czy cos a tu taki chuj xd
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-06-10, 22:15 1
Debile kwity na siebie tworzą...
Zgłoś
Lares86 2024-06-10, 22:46 3
Stanął mi.
Zgłoś
silwerbalk 2024-06-10, 23:39 1
Chuj wie o co chodzi ale wiadomo że premii nie będzie.....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów