📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To sie nazywa krakowski manewr
Oczywiście po wyprzedzeniu, hamulec. Debil godny pocięcia mordy maczetą.
Na autostradzie jeżdzimy 140 a ekspresówce 110. Mógł sie wyjebać i rozwalić sobie ten glupi ryj.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
poligon6 napisał/a:
Na autostradzie jeżdzimy 140 a ekspresówce 110. Mógł sie wyjebać i rozwalić sobie ten glupi ryj.
Rozumiem, że zmierzyłeś mu prędkość z jaką jechał i teraz pierdolisz takie smuty czy działasz jak policja u nas, "na oko"?
Juzwa napisał/a:
Oczywiście po wyprzedzeniu, hamulec. Debil godny pocięcia mordy maczetą.
nie zesraj się.
Mam zakład kamieniarski. Robiłem wczoraj nagrobek gościowi który właśnie przekładał koło na takiej trasie. 2 słupki w odległości 10m za autem to nie jest dobry pomysł, już nie mówię o odległości pomiędzy tymi samochodami.
Zajechał mu ale gościu z volvo przyaktozyl żeby dodać dramatyzmu i prawie doprowadził do wypadku.
Mógł po prostu przyhamować i go strabic jak każdy normalny człowiek.
-Ernest Hemingway
Zajechał mu ale gościu z volvo przyaktozyl żeby dodać dramatyzmu i prawie doprowadził do wypadku.
Obawiam się, że mógłby już nie wyhamować tych 2,5T
Lamus w białym trupie powinien dostać po mordzie zas ten niedojebany manewr.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów