...dogorywa po tym jak dopadli go byli ,,znajomi".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
i nikt biedakowi nie pomógł
Mogli przecież palcami dziury zatkać i by było git.
kamerzysta pizda zamiast podejść i zrobic ładne ujęcie to eh…. ale widok zawsze cieszy szczg. jak jest napisane ze policjant czy inny rządowy śmieć.
pinkman pomyśl o urządzeniach mobilnych. Samo kopiowanie materiału że źródła na odpierdol jest słabe. Wrzucił byś to w jakikolwiek edytor wideo i zmienił format na pionowy... Skoro materiał jest kręcony pionowo... Screen z tela w załączeniu. Może zrozumiesz?
Kot_Schrodingera napisał/a:
i nikt biedakowi nie pomógł
To katolicki kraj, czego się spodziewałeś?
Aleś ty cep
kurwiaarz napisał/a:
szczg. .
Powiedz swojemu tacie ze zaoszczędziłeś dziś czas i może cię ruchac sekundę dłużej
Kto ma jak ja, że krzyczy do tego grubasa w czerwonej żonobijce:
WYPIERDALAJ Z KADRU!!!
WYPIERDALAJ Z KADRU!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów