📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podobno miłość od nienawiści dzieli bardzo cienka linia.
Nienawiść - Wisława Szymborska
Cytat:
(...)
Nie jest jak inne uczucia.
Starsza i młodsza od nich jednocześnie.
Sama rodzi przyczyny,
które ją budzą do życia.
Jeśli zasypia, to nigdy snem wiecznym.
Bezsenność nie odbiera jej sił, ale dodaje.
(...)
Jest mistrzynią kontrastu
między łoskotem a ciszą,
między czerwoną krwią a białym śniegiem.
A nade wszystko nigdy jej nie nudzi
motyw schludnego oprawcy
nad splugawioną ofiarą.
(...)
I to jest miłość, a nie tatuaże "Roksana forever"
Jaki kraj, taki Superman.
A może prosił żeby na dietę przeszła a ona nic, no i tak to się skończyło
r061071 napisał/a:
zmjazdzyc chujowi jądra
W tych ciasnych rajstopkach jądra nie mają prawa bytu.
jestem przeciwnikiem publicznego prania brudów
Typowe azjackie gówno, czyli jestem jebanym ryżowym spermiarzem który nie potrafi pogodzić się z tym że moja laska poszła sobie innego, więc obleję ją kwasem/zadźgam tasakiem/rozjadę na ulicy. W żadnym społeczeństwie kompleks małego chuja nie zbiera takiego żniwa jak u ryżojadów. Ich zjebana mentalność też robi swoje.
Zatłuc smiecia kijami dbając o to żeby za szybko się nie wykrwawił i żeby też za szybko nie doszło do poważnego uszkodzenia mózgu. Potem podkurować i napierdalać dalej, Ma cierpieć.
Odrazu dostał 5 gwiazdek, że tak spierdala coś czuję
bodzionek napisał/a:
Podobno miłość od nienawiści dzieli bardzo cienka linia.
Pewien romantyk, jakich obecnie mało
Ku uciesze sadolowej braci
Swej byłej ubranej na biało
Zajebał kosę na środku miasta prosto przez tętnicę szyjną ochlapując juchą pół ulicy
Materiał warty piwa - ~Jaczuro
I jak zwykle ... Nikt nie pomaga...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów