18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Bystrość polskiej policji
Wedel • 2011-02-22, 20:38
O tym, że największymi ekspertami ds. marihuana w naszym kraju jest rząd i idące zanim w parze pachołki w postaci umundurowanych postaci do egzekwowania prawa wiemy już od dawna. Nieraz możemy przeczytać na Internecie o stadzie ćpunów, zabójczych właściwościach etc. Dziś mamy okazję dowiedzieć się o niecałej połowie grama i jej wartościach konsumenckich.

Cytat:

Prosto z zaspy trafiła do aresztu

Policjanci uratowali przed zamarznięciem 24-latkę. Pijana kobieta spała w śniegu w centrum Zamościa. Przy okazji ustalania jej tożsamości, mundurowi w jej torebce znaleźli marihuanę. Kobieta trafiła do policyjnego aresztu. Kiedy wytrzeźwieje usłyszy zarzuty. Za posiadanie środków odurzających grozi kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Dziś o północy policjanci patrolujący ulice Zamościa zauważyli na osiedlu Wyszyńskiego śpiącą w śniegu młodą kobietę. Próba nawiązania rozmowy z dziewczyną nie przyniosła efektów, kobieta była kompletnie pijana. Na podstawie odnalezionego w jej torebce dokumentu policjanci ustalili, że jest to 24-letnia mieszkanka Zamościa. Przy okazji mundurowi znaleźli foliowy woreczek z zawartością roślinnego suszu. Po badaniu okazało się, że jest to marihuana o wadze 0,43 grama. Z takiej ilość środków odurzających można sporządzić około 170 porcji konsumenckich.

Policjanci przewieźli 24-latkę do policyjnego aresztu. Zgodnie z ustawą o przeciwdziałaniu narkomanii posiadanie środków odurzających zagrożone jest karą do 3 lat pozbawienia wolności.

(KWP w Lublinie/js)

Źródło: http://www.policja.pl/portal/pol/1/62948/Prosto_z_zaspy_trafila_do_aresztu.html

Pokłony do samej ziemi. Pozdrawiam... zamościanin.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bloodwar 2011-02-22, 20:44 2
Zamość jak zwykle rządzi, jeszcze rozumiem legitymowanie par kochających się w samochodzie na parkingu koło zalewu o 1 w nocy (bo przecież to mogą być jacyś terroryści planujący zamach albo ściganie przez pół miasta kolesia który o 3 w nocy odlał się pod bramą za starówką ale podejście do narkotyków to już w ogóle poezja, mojego znajomego zgarneli na 3 miechy za 0,1 gr "suszu" (dla niekumatych - jest to ilość z samego dna woreczka pozwalająca na wypełnienie średniej wielkości główki od szpilki albo zrobienie 170 porcji konsumenckich wg zamojskiej policji
Zgłoś
Nihil 2011-02-22, 21:34
Jak w tekscie nie ma pomylki, czyli z pol grama mozna zrobic 170 porcji, to byloby niebo dla cpunow... Pol grama to jest mikroskopijna wartosc przeciez O_o
Zgłoś
X................8 2011-02-22, 22:27
Albo towar mocny i żeby nie pozabijał to małe porcje się robi, albo głowy słabe
Zgłoś
li53cz3k 2011-02-22, 22:30
buahahahaha!!!! o nieeee ^^ przeciez oni chyba to tak dla jaj co? 170 "porcji" (zastanawiam sie co znaczy porcja dla zamojskiej policji...), z polowki xD Smiech na sali... chcialbym zobaczyc mine tej dziewczyny jak uslyszy zarzuty, bo za 170 "porcji" to juz ja chyba powinni wsadzic za dilowanie ;]

@up

nie dam browara za cpunow.
Zgłoś
c................s 2011-02-22, 22:47 8
Leżała w śniegu, bo ją top przygniótł .
Zgłoś
neoneron 2011-02-22, 23:08 6
jestem pod wrażeniem...a że taką ilość uznano za 170 porcji dowodzi niezbicie że szuflandja jednak istnieje.
Zgłoś
oksi89 2011-02-22, 23:31
A ja byłem pewien, że w Pozku mamy chujowych dilów. U nas 1 gram waży jakieś 0,6-0,7 grama.

Ale dobrze to słyszeć, że gdzie indziej potrafią bardziej gieta podzielić.
Zgłoś
m................0 2011-02-23, 0:08 1
słów mi brakuje... ja pierdole, nie wierzę
Zgłoś
sereg 2011-02-23, 8:46
A my na trzech tyle jaramy... Kurwa ale z nas ćpuny
Zgłoś
hazy 2011-02-23, 23:32
pół gieta podzielic na 170 czesci to nie lada sztuka moze 500 gram miała
Zgłoś
kizug666 2011-02-23, 23:40 3
w źródle nic nie ma o porcjach...
Zgłoś
Wedel 2011-02-24, 5:18
Widocznie po kompromitacji zwyczajnie edytowali usuwając informację. W każdym razie jeżeli ktoś ma wątpliwości co do tego, co było tam zamieszone odsyłam do google, Internauci nie szczędzili słów na ten temat, więc wyników będzie sporo.
Zgłoś
Aspyre 2011-02-24, 22:49
Chuj nie ćpuny u nic, jak im 0.43 na tyle typa starcza ;/
Zgłoś
Matuus 2011-02-24, 23:13 5
Aztek dopisał sobie co chciał i się podnieca a na stronie policji nic takiego nie pisze ;D
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem