📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Sebek z piździjewa, gdzie internet nie dociera. Defender -24 o przemieszczaniu się wojsk pisali już tydzień temu. Trzeba nie mieć internetu, żeby nie wiedzieć.
twitter.com/SztabGenWP/status/1785331868339962087
twitter.com/SztabGenWP/status/1785331868339962087
Jakbym chciał posłuchać patologii to bym patostream odpalił z kobrą i tajgerem.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Sebix i te jego 2 komórki mózgowe..... pewnie 1 raz poza piwnica i nie może ogarnąć, że po raz to nie czołgi na cwiczenia jada.A po 2 lepiej, żeby upadlincy i ruscy nawozili ziemie daleko od granicy niż bliżej nas, bądź u nas....
~Velture napisał/a:
Jakbym chciał posłuchać patologii to bym patostream odpalił z kobrą i tajgerem.
A nie lepiej jakiś stanup?
Tylko, że to nie na upadlinę, a na ćwiczenia NATO wiozą. Na upadlinę transport odbywa się koleją i to przeważnie z portu Gdańskiego wiozą. Koleją bezpieczniej, bo taki transport jak na filmie za bardzo rzuca się w oczy.
Heliar napisał/a:
Tylko, że to nie na upadlinę, a na ćwiczenia NATO wiozą. Na upadlinę transport odbywa się koleją i to przeważnie z portu Gdańskiego wiozą. Koleją bezpieczniej, bo taki transport jak na filmie za bardzo rzuca się w oczy.
Nie, większość jedzie albo leci do Jasionki i z Jasionki autostradą do Korczowej.
a czasem w Rzeszowie nie stacjonują amerykance !?!
od Warszawy to ty się odpierdol, ziemniaku z Podlasia.
Matt napisał/a:
Co sie dziwic pewnie przyjechal z Warszawy.
RobsoN napisał/a:
a czasem w Rzeszowie nie stacjonują amerykance !?!
Warszawa to kiła. Tak samo jak Zakopane. Wszystkich Was do gazu. Tfu
Mietek7567 napisał/a:
Nie, większość jedzie albo leci do Jasionki i z Jasionki autostradą do Korczowej.
Z Jasionki w stronę Korczowej, później się rozprzestrzenia i dalej nie wiadomo jak
dżonyłojlker napisał/a:
Stawiam piwko za filmik, a nie za banderowski opis, użytkownika kochającego UPAdlinę.
Toś zabłysnął, jak sreberko z czekolady.
Kriski napisał/a:
Toś zabłysnął, jak sreberko z czekolady.
kurski, do budy! Ale już!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów