📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
1 część znacznie lepsza ale i tak piwo
Max. 250 znaków
dla nas to może być zabawne, ale trzeba pamiętać, że dla rodzin ofiar już takie zabawne nie będzie, a tego typu filmików w necie są już dziesiątki, albo nawet setki. Co innego pośmiać się z murzyna, który złamał gire na rowerze, ale ja osobiscie wolałbym okazać trochę szacunku, zamiast mieć kolejny materiał do humoru.
aha, zaraz pewnie zdissuje mnie jakiś sadol z krwi i kości, który ma na koncie 5 tematów, w tym 4 suchary, więc z góry apeluje: wracaj do obory, bo sadol sadolem, ale szacunek do drugiego człowieka, to rzecz ważna.
aha, zaraz pewnie zdissuje mnie jakiś sadol z krwi i kości, który ma na koncie 5 tematów, w tym 4 suchary, więc z góry apeluje: wracaj do obory, bo sadol sadolem, ale szacunek do drugiego człowieka, to rzecz ważna.
uneventful napisał/a:
dla nas to może być zabawne, ale trzeba pamiętać, że dla rodzin ofiar już takie zabawne nie będzie, a tego typu filmików w necie są już dziesiątki, albo nawet setki. Co innego pośmiać się z murzyna, który złamał gire na rowerze, ale ja osobiscie wolałbym okazać trochę szacunku, zamiast mieć kolejny materiał do humoru.
ha. co maja tematy do bycia sadolem?
Co wy gadacie przecież ludzie jaszczurki zestrzeliły samolot, rozmawiałem z nimi o tym bo sprzedają mi leki.
longlong7 napisał/a:
Kolejne gówno z cyklu "cała prawda o"
bullshit
czyja to prawda jest?
każdy ma swoją
ty jestes glupi czy pierdolniety?
Pierwsza część tego była lepsza
rothosen, Harold i Kumar uciekają z Guantamano Bay jeśli dobrze pamiętam
rothosen, Harold i Kumar uciekają z Guantamano Bay jeśli dobrze pamiętam
z jakiego to filmu z tym arabem w samolocie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów