📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Belaam - pohamuj sie troche co ?? Troche kultury kurwa....
* pochamuj
[ Komentarz dodany przez: Baalp: 2010-03-29, 17:15 ]
sjp.pwn.pl/lista.php?co=pohamuj zacznij korzystać z SJP
* pochamuj
[ Komentarz dodany przez: Baalp: 2010-03-29, 17:15 ]
sjp.pwn.pl/lista.php?co=pohamuj zacznij korzystać z SJP
Zastanawia mnie tylko to, że jak opowiadacie dowcipy o tym, że baba powinna być w kuchni etc, to wszystko jest zajebiste, ale jeżeli raz na jakiś czas ktoś pojedzie po facetach, to od razu leci multum komentarzy jakie to jest beznadziejne. Dobra, rozumiem, że ktoś może czuć się niezwykle urażony faktem, że jakiś wstrętny użytkownik traktuje całą męską populację ogólnikowo i niezwykle krzywdząco, ale czy to nie sadistic w końcu? Skoro my albo siedzimy przy garach albo jesteśmy takie wstrętne suki, to czemu wy nie możecie być raz na jakiś czas pokazani jako dranie? Żeby nikt mnie źle nie zrozumiał, ja również nie uważam, żeby wszyscy faceci tacy byli, ale chyba na potrzeby żartu, obojętnie, czy udanego, czy nie, można tak napisać. Trochę dystansu do siebie.
Ciekawa obserwacja. Zresztą i słuszna. Nie zmienia to jednak jednego podstawowego faktu - ten komiks jest tępy i niestety, ale nawet nie jest zabawny. Klasyczny przykład tzw. żenua.
true true true...
to zalezy jeszcze czy ja bzyknal czy nie, wtedy zmienia sie kontekst slowa "szmata"
Belaam napisał/a:
Nie rysuj nic więcej bo pokazujesz kobietom jacy jesteśmy na prawdę!!! Zawriowałeś?! Niech myślą, że o nie dbamy z miłości a nie dla własnych korzyści. mhh...nie rysuj nic więcej debilu
A myślicie, że jak (tu wstaw imię swojej panienki) wróci do domu to nie zadzwoni do koleżanki i "utnie Ci trochę centymetrów"?? Albo i powie brutalną prawdę, może i przypadkiem - nigdy sie tego nie dowiecie Ciekawe, czy zrobilibyście lepszy komiks. Daje piwo bo to prawda, ale obok tego namalowanego powinien stać kumpel, bo to wszystko na pokaz ;x nie trawie takiego czegoś. Jak się nie potrafi śmiać z siebie to jest się DNEM ! (ja oczywiscie taki nie jestem ^^)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów