📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i tak powinni załatwiać sprawy Polscy pseudokibice, zamiast wkurwiać zwykłych fanów piłki nożnej, powiedzmy robiąc rozpierdol na stadionie gdzie z reguły giną młodzi zwykli fani którzy zabrali kobietę z kuchni żeby obejrzeć mecz. Piwo za jakość.
no dobra kurwa, ale skoro to piłka nożna to czemu ją biorą w ręcę ?
Zgłośmy drużynę sadistic.pl
Massive, jeśli uważasz, że kibice biją niewinnych ludzi, ktorzy przyszli oglądać mecz i są neutralni, to żyj sobie tym swoim zjebanym stereotypem.
Nie wiedziałem, że jest coś takiego jak piłka nożna dla kobiet? oO
wogóle piłka nożna jest dla kobiet:P to jest jeden z najmniej męskich sportów, a piłkarze to cioty... kibice piłki nożnej to też cioty... i ich ojcowie to cioty, czyli kibic piłki nożnej to ciota z cioty zrodzona!
Jakiś niedosyt straszny czuję, ale dzięki, wiem już co pobierać
Był o tym artykuł w playboy`u (sierpien 2010 str. 40). Zwykle 4 drużyny robią sobie turniej. a to ze po 50 min grze około połowa graczy z każdego zespołu schodziła z boiska "na tarczy" to szczegół. Naparzanka musiała być tam niezła. W 2006 gracze olali piłkę i zrobili sobie ring. Przez ten "incydent" zawody nie odbyły się w 2007 roku. Turniej ten był jednym z najbardziej brutalnych od jakiegoś czasu, zaostrzono zasady i teraz przejazd karetką mają tylko pojedynczy gracze.
ToPrzeciezJa napisał/a:
Massive, jeśli uważasz, że kibice biją niewinnych ludzi, ktorzy przyszli oglądać mecz i są neutralni, to żyj sobie tym swoim zjebanym stereotypem.
A Ty żyj swoim, w którym PSEUDOkibice biją tylko tych, którzy na to zasługują
Przegub napisał/a:
wogóle piłka nożna jest dla kobiet:P to jest jeden z najmniej męskich sportów, a piłkarze to cioty... kibice piłki nożnej to też cioty... i ich ojcowie to cioty, czyli kibic piłki nożnej to ciota z cioty zrodzona!
właśnie... cioty!! brać się za łyżwiarstwo figurowe, a nie za jakąś ciotowatą piłkę nożną! co to kurwa jest!
ee fajne.. kiedyś jak graliśmy mecz z ekipą z sąsiedniej dzielni to przerodziło się to w mniej więcej coś takiego
to jest jeszcze gorsze niż futbol australijski który również jest bardziej mordobiciem niż grą
jest gdzies ten film w necie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów