18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
Całki z Mordoru
Montifer • 2013-01-27, 16:58
Efekt ostatnich ćwiczeń z matematyki na polibudce. Faktycznie wzory na całki różnego stopnia wyglądają jak język Mordoru. Nabazgrane przeze mnie tuszem.

Pozdrawiam

OK - a teraz wyjdź.
Zgłoś
wyrwiszmat88 2013-01-27, 17:11
gdybyś nie zjebał tym podpisem pod obrazkiem to spoko
Zgłoś
MIhau_ 2013-01-27, 17:23
A ja wlasnie piwko za zdanie na obrazku daje. Dobre!
Zgłoś
D................k 2013-01-27, 18:10 56
Zgłoś
itachi666 2013-01-27, 18:19
faktycznie, jeden przez x po dx czytane jako jeden wyraz brzmi troche jak nazgul xF
Zgłoś
zsakuł 2013-01-27, 18:44
Suty_dziobaka napisał/a:

Obrazek

Suty_dziobaba wysyła wieżę, ktora może was wyjebać

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
rpccoco 2013-01-27, 18:47
"Lubie być dobrze wyjebanym".
Zgłoś
minetek 2013-01-27, 19:20
Suty_dziobaka to białe na wzgórzu to to na pewno nie jest śnieg ... prawda?

jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
Zgłoś
o................r 2013-01-27, 20:33
czyżby to (C-11), "wieża magów"?
Zgłoś
saimonwsq 2013-01-27, 21:15
jakim trzeba byc pierdolnietym zeby taką wieże namalować Suty dziobaka... Nad nickiem tez pewnie dlugo myslal xD
Zgłoś
I_T_I 2013-01-27, 21:50
A ja mam zbója we wtorek a tu zwami siedzę zamiast się uczyć
Zgłoś
MortenSM 2013-01-27, 21:54
saimonwsq napisał/a:

jakim trzeba byc pierdolnietym zeby taką wieże namalować Suty dziobaka... Nad nickiem tez pewnie dlugo myslal xD

Dziobaki nie maja sutów!
Zgłoś
Gebofon 2013-01-28, 6:19
Widać autorze, że coś tam rysunku i malarstwa w życiu liznąłeś. Jaka to jest kurwa ironia losu, człowiek ma potencjał żeby robić coś... a na studia idzie w ogóle gdzie indziej A później i tak frytki do tego i smród mc donalda na banicji.

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów