📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Za zniszczenie sprzętu do odholowywania ruskich wraków, koleś w samochodzie powinien odpowiedzieć przed sądem wojskowym
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
silwerbalk napisał/a:
A chuj z nimi im ich mniej z obu stron tym lepiej dla nas .... Ja się cieszę jak kolejny ukrol lub mongoł pierodlną na polach Ukrainy.... I oby jak najdłużej
Z cyklu "Przeczytaj 5 razy, a i tak chuj zrozumiesz"
No i który większy debil - w traktorze, bo skręca bez migacza, czy typ w puszcze za wyprzedzanie na ciągłej i na zakręcie?
a jebać tych szoszonów, niech się tłuką tam udając że nie są ruskimi XD
I zaraz bedzie Poliaki przyjatiele, dejcie nam nowy traktoru XD
To jeden z powodów dlaczego na wiosce z 3 domami na krzyż jest teren zabudowany lub ograniczenie do 50 km/h na środku pola "z dupy". Nie ukrywam, też mnie takie coś wkurwia, ale przez debili te znaki tam postawiono.
jakos tak spokojnie tam, gdzie ta wojna?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów