18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
b................o 2012-09-12, 18:17 9
@Artaanel
Ale co Ty kurwa pierdolisz? Leciała kurwa z nozem, no i poleciała hie hie. Beka z filmu
Zgłoś
Manian 2012-09-12, 18:31
jestem rozczarowany bo cycki nawet duże a nie pooglądałem ...
Zgłoś
Michalexis 2012-09-12, 18:35
Bardzo bym Cię chciał zrównać z ziemią ale nie mam za co bo po prostu dobra wstawka !
Zgłoś
Doktór 2012-09-12, 19:00
Wie ktoś jak nazywa się ta seria dokumentalna? Pooglądałbym.
Zgłoś
taziu 2012-09-12, 19:07 3
Myślę, że to może być Cops, ale nie jestem pewien.
Zgłoś
rolerek 2012-09-12, 19:19 3
@Artaanel

Inteligencją to ty raczej nie grzeszysz, zgodnie z tamtejszym prawem mogli ją odpalić ale tego nie zrobili. Gdyby użyli tazera to pewnie też byś ich wyzwał od półgłówków. Widać, że chcieli ją obezwładnić, być może ty masz jakiś patent na ludzi którzy latają z kosą i prawdopodobnie są w stanie psychozy albo po innym PCP i chciałbyś się nim pochwalić w akcji którą niewątpliwie utrwalisz na kamerze i wrzucisz na sadistic.pl.

Najpewniej do działu hard gdzie takie cwaniaki jak ty są weryfikowane przez ewolucję
Zgłoś
TelewiZorro 2012-09-12, 19:21 2
tak właśnie powinna wyglądać akcja policji a nie 30 strzałów w powietrze itp. Za to nasi policaje osiągają najlepsze wyniki na świecie w łapaniu rowerzystów jadących po 1 browarze oraz gimbusów z jointem. Od razu bezpieczniej.
Zgłoś
Stalovy 2012-09-12, 19:27
Popracuj jeszcze nad swoją polszczyzną; wyraz "także", którego użyłeś, to nie to samo, co zwrot: "tak, że", którego użyć powinieneś.
<Polish Grammar Nazi Mode Off>
Zgłoś
MIhau_ 2012-09-12, 20:03
Dobra wstawka, piwffffko leci. Problem ze starsza pania rozwiazany, dzieki jej niewatpliwej inwencji tworczej w uzywaniu maczety
Zgłoś
Artaanel 2012-09-12, 20:09
me vs nublet napisał/a:

@3UP
masz racje. powinna ich zajebac maczeta... wkoncu starsza pani

Widocznie mało zrozumiałeś z tego co napisałem.

rolerek napisał/a:

Inteligencją to ty raczej nie grzeszysz, zgodnie z tamtejszym prawem mogli ją odpalić ale tego nie zrobili. Gdyby użyli tazera to pewnie też byś ich wyzwał od półgłówków.

Nie wiem skąd możesz wiedzieć co w danej sytuacji bym powiedział/zrobił to po pierwsze, po drugie pozostałej części Twojego wywodu nawet nie skomentuje , bo ani niczego sensownego ani ciekawego nie napisałeś. O mój poziom inteligencji z kolei nie masz się co martwić. Jest wystarczająco wysoki, by bez potrzeby nie pierdolić niczego sensownego. Gorąco polecam takie podejście .
Zgłoś
Darkstep 2012-09-12, 20:19
Wpierdolił w nią jak Amerykański Rugbista
Zgłoś
kamil-c 2012-09-12, 20:38
Pięknie się nadziała mmmm
Zgłoś
thoms0n 2012-09-12, 20:53
Cops. I fejk. Zmiana ujęcia zaraz przed obróceniem wieloryba. Dajcie spokój...
Zgłoś
ORMOWIEC 2012-09-12, 21:35
Zauważył kto cycka?
Zgłoś
p................z 2012-09-12, 21:56
@Cavaleria
Srałby
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem