A tobie nie dam Buzi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pawlak nie wygląda...ale to mocny zawodnik...nie robi nic pod publiczkę i do kamer. W obecnych czasach, czasach lizusków, donosicieli, słabeuszy i ludzi lansu ten gest może nie zostać prawidłowo odczytany
Widziałem, niezłe to było, naprawdę niezłe.
Pawlak to chuj i zdrajca.
imperator2012 napisał/a:
Pawlak nie wygląda...ale to mocny zawodnik...nie robi nic pod publiczkę i do kamer. W obecnych czasach, czasach lizusków, donosicieli, słabeuszy i ludzi lansu ten gest może nie zostać prawidłowo odczytany
@UP
Dokładnie!!!
Cała ta koalicja PO, PSL to chuje którzy patrzą tylko jak nas wydymać na kasę. Wstyd mi za nich i za cały ten jebany rząd
Dokładnie!!!
Cała ta koalicja PO, PSL to chuje którzy patrzą tylko jak nas wydymać na kasę. Wstyd mi za nich i za cały ten jebany rząd
Kawagawa napisał/a:
Mylisz pojęcia kolego.
To taka mała kurewka która daje każdemu aby tylko się załapać...widać to po każdych wyborach
Może zębów nie umył i dlatego Pawlak tak stanowczo odmówił buzi buzi.
Kawagawa napisał/a:
W pełni się zgadzam, dałem przecież kropki, wolę dyplomatycznie napisać
Każdy polityk, niezależnie z jakiej formacji jest, tylko przez jakiś czas chce coś zrobić, jak poznaje sekrety włądzy zaczyna myśleć jak ustawić siebie i wszystkich bliskich, znajomych w około , Pawlak nie jest wyjątkiem
W ogóle po co oni się wszyscy tak całowali? Kurde, przecież to jakieś posiedzenie polityków a nie święta u ciotki. Jestem zażenowany takimi zwyczajami..
Kawagawa napisał/a:
I obżartuch na krzywy ryj!
marekrybnik napisał/a:
@UP
Dokładnie!!!
cały sejm i senat to jebane sprzedawczyki i złodzieje
...panie waldku pan się nie boi,
cały naród murem za panem stoi...
jak po lewym czerwcowym srał po gaciach i gryzł paznokcie że robią z niego premiera
a teraz patrzę jak w tiwi pan waldek ekspert-gadająca głowa od finansów
wypowiada się o budżecie, długach i finansach publicznych z mądrym wyrazem twa... czegokolwiek
ten człowiek i jego ścieżka kariery jest kwintesencją polskiej polityki
do piekła
cały naród murem za panem stoi...
jak po lewym czerwcowym srał po gaciach i gryzł paznokcie że robią z niego premiera
a teraz patrzę jak w tiwi pan waldek ekspert-gadająca głowa od finansów
wypowiada się o budżecie, długach i finansach publicznych z mądrym wyrazem twa... czegokolwiek
ten człowiek i jego ścieżka kariery jest kwintesencją polskiej polityki
do piekła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów