tak od 06:00
tak od 06:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeszcze to pieprzenia Bosaka, że marsz odbył się w pokojowej atmosferze
Dlaczego policja nie wykazała takiego samego zdecydowania przeciwko strajkowi kobiet? Czyli zniszczeniu ponad 100 kościołów w tym wielu zabytkowych jak np w Krakowie, ponad 1000 kamienic, pobiciach dziennikarzy np z Pyta.pl, zakłócaniu mszy a nawet wesel? armatki wodne się popsuły?
Na demonstracjach strajku kobiet policja zatrzymała z wymienionych przez ciebie powodów przeszło dwa razy więcej osób niż na marszu.
polsatnews.pl/wiadomosc/2020-10-29/wtargniecia-na-msze-zniszczone-elew...
No ale aparat propagandowy milczy, co by prezesa nie kompromitować bardziej.
A mnie ciekawi jedno. Na dachu nad Empikiem podobno była TVP. Gdzie są materiały z tak zajebistego miejsca? Widział ktoś je? Bo przecież powinny być i stamtąd byłoby widać, kto podpalił racą mieszkanie. Nie widziałem, ale może są? Ktoś ma link?
Tutaj widać, że organizatorzy marszu robili co mogli, a jakieś pie**olone ścierwo z tyłu marszu zaczęło demolować i podpalać Empik.
Jedno jest pewne - to zrobili pie**oleni marksiści, czy to z Antify, czy z ONR czy jakieś sp***olone kibolstwo, które notabene jest multipolityczne, czyli są tam i antifiarze, i oenerowcy i zwykli bandyci - jeden ch*j zatem -> kula w łeb, do rowu i zasypać wapnem.
Podobnie myślałem do niedawna, ale niestety nie zniosę w ich szeregach katolskiej mentalności i teorii spiskowych (największy zjeb to Braun).
Przyczyną klęski Konfederacji jest właśnie zlepek wielu opcji. Wydalić Brauna, Godek, Korwina, zamknąć ryj Bosakowi aby nie pie**olił o katolicyzmie i bogach i wtedy zostaje Konfa gospodarcza. Taka nie jest, niech wypie**ala. Póki nie pojawi się partia bez światopoglądu na pierwszym planie, tylko zorientowana na wolnorynkową gospodarkę - nie głosuję na nikogo i mam wyj***ne. Czas na egoizm i swój własny interes, wyj***ne na to kto nami rządzi, może sobie wracać PZPR, wyj***ne. Zawsze mnie będzie stać aby wyjechać jak się rozjebie kraj do reszty.
No właśnie konfederacja gospodarcza to ideał. Za dużo Boga mieszaja w sprawy ludzi i jest chuj... To samo jak jadą po kobietach... Kurwa mac sa słabsze ok to fakt, ale nie kazda to debil. Także mam zawsze dylemat czy poprawa gospodarki poprawi jakość życia i tym samym ludzkie myślenie? Czy trzeba głosować na bardziej liberalne umysły kosztem obyczajności i gospodarki
A prowokacje były sa i będą... Każda strona ma debili dlatego skrajności sa zle... Tam rodza się fanatycy
Link do nagrań z sowy chyba sam jesteś w stanie sobie znaleźć.
Link do nagrań z sowy chyba sam jesteś w stanie sobie znaleźć.
Ten?
Posłuchaj sobie co obecny premier uważa za najlepszy sposób na zarządzanie kryzysem i obniżenie oczekiwań społeczeństwa. (2:45)
Narodowcy
Policjanci, oni tam zawsze byli i zawsze będą. Taka jest taktyka, to oni wyciągają ludzi z tłumu.
Neonaziści z onr, mw i kibole po po prostu jak zwykle uznali że jest okazja żeby się najebać i coś rozpierdolic.
Szukali czegokolwiek żeby mieć wytłumaczenie że to była prowokacja. Zobaczyli policję i to im starczyło za argument.
Chociaż tłumaczenie takiego bandytyzmu prowokacja jest skrajnie żałosne jak wszystkie te kibolskie pseudopatriotyczne faszystowskie małpy.
Policjanci, oni tam zawsze byli i zawsze będą. Taka jest taktyka, to oni wyciągają ludzi z tłumu.[/
To są ci co od nich zaczynaja się wszystkie burdy na MN
Działali i będą działać niezależnie od tego kto rządzi .
Nie wszystko jest w i trenerach a zainteresowani tymi tyłkami maja dość pokaźna kartotekę ze zdjęciami i który z jakiego wydziału jest .
To nie jest tak ze oni są anonimowi ,dla mnie czy pospolitego polska może i rak ale nie dla tych co ns co dzień z nimi grają w policjanta i złodzieja .
Narodowcy
Brawo odkryłeś "tajnych" "prowokatorów" policji... którzy mają opaski z napisem Policja Możesz śmiało aplikować do Rutkowki Patrol.
Nie, nie ten. Chodziło o ten, w którym minister spraw wewnętrznych kazał swoim ludziom podpalić budkę strażnika przed rosyjską ambasadą. Pewnie znajdziesz.
Co filmu przedstawionego przez Ciebie.
We wskazanym przez Ciebie momencie mm. mówi o tym , że wojna zmienia wszystko. Ludzie przestają się zastanawiać czy pedalstwo, lpg i inne lewactwa są równe czy równiejsze. Wszyscy wchodzą w tryb przetrwania i nikt niema czasu ani ochoty na zajmowanie się takim gównem. Mm do niczego nie nawołuje, do niczego nie dąży a tylko stwierdza fakty i wyraża swoją opinię. Z niektórymi się zgadzam.
Tak długo bydło się przygotowywało na to, że ktoś ich będzie prowokować, że musieli coś z tym zrobić mimo że rzekomi prowokatorzy nie dotarli "Elycie narodu" musiało ostro odj***ć od wódki i prochów, że widzieli tam jakieś prowokacje
Młoda jesteś to i głupiutka.
Pożyjesz troszkę to się sama przekonasz na własnej skórze. I to już niedługo.
To są ci co od nich zaczynaja się wszystkie burdy na MN
Oni są na wszystkich manifestacjach ale jakoś tylko na MN zaczynają burdy.
Biedaczki, jak oni was prowokujo i wrabiają ciągle
Młoda jesteś to i głupiutka.
Pożyjesz troszkę to się sama przekonasz na własnej skórze. I to już niedługo.
Za mało ćpam. Nie zobaczę tych prowokatorów nadlatujących na smokach
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów