Rok po skoku Felixa, red bull ujawnił filmik z całym skokiem z punktu widzenia skoczka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
zajebisty miał puls
W 6:12 mówi że widział tuska jak znowu kradnie .
Pięć lat przygotowań a ruskie ubrali swojego w kombinezon z futra wiewiórek wykopali i tyle
na początku musi być bania czy spadasz na ziemie czy oddalasz się w kosmos
Na dynie skacze Pozdro!
Jest czego zazdrościć, choć z drugiej strony nie podjąłbym się takiego skoku, tak jak i Base Jumpingu, za duże ryzyko. Zostaję przy moim kochanym spadochroniarstwie.
@mieteklub
Spójrz na G force Pewnie wplynela na czujniki.
Spójrz na G force Pewnie wplynela na czujniki.
@mieteklub
BPM - uderzenia serca na minutę
RESP - prawdopodobnie oddechy na minutę, pewny nie jestem
BPM - uderzenia serca na minutę
RESP - prawdopodobnie oddechy na minutę, pewny nie jestem
@mieteklub - słyszałeś kiedyś o ciśnieniu tętniczym?
po włączeniu HD wiele się wyjaśniło
pomniejszane w paint'cie, ale stawia sprawę jasno.
po włączeniu HD wiele się wyjaśniło
pomniejszane w paint'cie, ale stawia sprawę jasno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów