📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
nawet w TVN24 mówili o tym fejku ;D
przeciez to wogole nie jest fejk, to prawda najprawdziwsza jest pokazana ....
100% prawdy na oczach policji, władz miasta jest plądrowany majątek ludzi którzy zarabiali na niego pół życia.. przez jednego pierdolonego ćpuna którego zajebali... bardzo dobrze ze go zajebali skoro miał klamkę kula w łeb i tak powinno być w każdym kraju.. Niestety w Anglii tak naprawdę władze to pizdy nieumiejące sobie poradzić z falą turków i jebanych asfaltów. Zajebać z 50 dla przykładu to od razu będzie spokój. ale lepiej dbać o jakieś chujowe prawa obywatelskie murzynów i turków którzy nawet nie są prawowitymi obywatelami anglii niż dbać o wizerunek państwa. to jest właśnie jebany 21 wiek. brakuje im w historii panstwa komuny
ale szczerze pierdole tych herbaciarzy bo jak byli ciotami tak beda
ale szczerze pierdole tych herbaciarzy bo jak byli ciotami tak beda
Może to i nie sadystyczne, ale nie rozwaliło na małe kawałki.
David Cameron - premier Wielkiej Brytani ośmieszony przeróbką swej wypowiedzi którą wygłosił przed własnym domem. W orginalnej części uspokaja mieszkańców swego kraju... mówi też między innymi o tym, że policja zaczyna panować nad sytuacją a złodzieje trafiają do więzienia i że policja nie pozwoli na wiekszą ilość kradzieży... Owy filmik już był ale w krótkiej wersji tzn. z jednym złodziejem.
David Cameron - premier Wielkiej Brytani ośmieszony przeróbką swej wypowiedzi którą wygłosił przed własnym domem. W orginalnej części uspokaja mieszkańców swego kraju... mówi też między innymi o tym, że policja zaczyna panować nad sytuacją a złodzieje trafiają do więzienia i że policja nie pozwoli na wiekszą ilość kradzieży... Owy filmik już był ale w krótkiej wersji tzn. z jednym złodziejem.
admin usunie.... nie przegladalem sadola i nie sądziłem, że ktoś mnie ubiegł...
ale tamten filmik jest nie pełny... ten jest wydłużony o drugiego złodzieja
ale tamten filmik jest nie pełny... ten jest wydłużony o drugiego złodzieja
jjebać czarnuchów to nie rasizm! rasizm to uznawanie jednej rasy za lepszą niż druga więc jak mi dopierdolicie warna to chuje z was
a pomyśleliście chociaż o tym dilerze... jakby przeżył miałby życiorys 50 centa a tak sadol mu został...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów