www.money.pl/gospodarka/szemrane-interesy-w-caritas-polska-sprawe-bada-episkopat-6429989831612545a.html%3famp=1
kontrowersje.net/oszust_owsiak_i_jego_kolorowe_rozliczenia_gdzie_jest_...
Nawet jak zginie 20 mln zl a sprzęt który kupią za resztę kasy i podłącza do Twojej chorej córki to pamiętaj, koniecznie i szybko wyciągnij wtyczkę z gniazdka!
Wiem to z bezpośrednich źródeł i od osob które starały sie o takową pomoc.
jak ja lubie takie informacje i teorie spiskowe
idz czlowieku do szpitala i sie rozejrzyj ile sprzetu jest szpitalnego a ile z wosp
dopiero pozniej usiadz i zastanow sie nad swoim marnym zywotem, moze wtedy przestaniesz pierdolic bez sensu
Nawet jak zginie 20 mln zl a sprzęt który kupią za resztę kasy i podłącza do Twojej chorej córki to pamiętaj, koniecznie i szybko wyciągnij wtyczkę z gniazdka!
Księgowi podpie**alają przy przelewach.
Kierownicy i kierownice podpie**alają za swój wkład.
A co zostanie to na sprzęt.
Tak jak z podatkami w Polsce.
Tyle w temacie...http://m.niezalezna.pl/305599-matka-kurka-ujawnia-informacje-o-wosp-trzy-finaly-nierozliczone-na-koncie-setki-milionow-zlotych?fbclid=IwAR0992LLDWAGMgny643KaLZRrT8BpktZsDalcDOgVUALQywzGng3nkZ7XkM
Księgowi podpierdalają przy przelewach.
Kierownicy i kierownice podpierdalają za swój wkład.
A co zostanie to na sprzęt.
Tak jak z podatkami w Polsce.
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Jprld weź zamknij dupę. Pierdoleni wyznawcy Owsiaka. Ciekawe kur.. czy gdyby jakiś klecha zajebał te 20 baniek tez bys tak pierdolił/a?
to co napisałeś jest oszczerstwem i jest karalne, myślę że tyle osób czeka aż im się noga powinie, tyle mają kontroli że pilnują się, oczywiście nikt nie jest w stanie sprawdzić ile kasy tam przepływa jak w kościele, ale wisi mi to, dla szpitali robią więcej niż państwo którego jest to obowiązek, ile ludzi dzięki zakupom uratowali, ile noworodków dzięki WOŚP słyszy, tego się nie da ocenić