18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
p................a 2013-02-14, 18:32 2
W zasadzie nie powiedzieli nic ciekawego, czy odkrywczego.
Zgłoś
Bakkermman 2013-02-14, 19:02 1
za filzofie zawsze gazowane gejostwo ;x

Kyrie Eleison
Zgłoś
McMenel 2013-02-14, 20:05 1
Nie lubię Hawkinga jest zbyt pewny siebie w swoich teoriach. Chociaż to cecha dobrego naukowca .
Piwo za Clarke'a.
A co do tematu boga jak Sagan stwierdził nie ma dowodów na jego istnienie więc nie istnieje.
Zgłoś
Elver 2013-02-14, 20:40 5
Wielu naukowców oraz filozofów miało różne w tej kwestii zdania. Pascal czuł Boga sercem, jeszcze inaczej tłumaczył istnienie Boga Jaspers,Jung. Jedni zaprzeczali istnieniu, inni potwierdzali. O Bogu się ciągle mówi. Nawet jeśli tylko o Nim mówimy, to tak jakby potwierdzamy jego istnienie. Nawet jeśli istnieje on tylko w Naszych umysłach. Dobra, wystarczy, to nie forum katolicko-filozoficzne tylko sadistic ;d
Zgłoś
tds1974 2013-02-14, 23:20
Wydaję mi się, że taka dawka kpiny z religii chrześcijańskiej to zbyt wiele, nawet jak na Sadistika.
Myślę też, że dr Macierewicz mógłby mieć inne zdanie na ten temat.

A poważniej: to jakiś nierówny i nic nie wyjaśniający fragment. Polecam Sagana. W "Kontakcie" wyjaśnił właściwie wszystko. Nawet to, co Clark wyśmiał w "Końcu dzieciństwa".

Zgłoś
b................e 2013-02-15, 12:09 5
Hawking wszystko na bieżąco czyta z internetu w swoim komputerze !
Zgłoś
Fedek 2013-02-15, 12:13 6
jaki leniwy ten hawking. nic nie robi tylko siedzi
Zgłoś
kaiel 2013-02-15, 12:29 1
z Ivoną by lepiej brzmiał

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
Racis 2013-02-15, 12:40 1
Po prostu nienawidzę fanatyków-katolików, ale tak samo nienawidzę fanatyków-ateistów. Wiara to sfera prywatna każdego z nas i ch*j wam do tego, czy wierzę w Boga, Wielkie Nic czy latającego potwora spaghetti. Masz swoją rację i swój rozum (zazwyczaj), a jak nie masz, to słuchaj dalej takich debili.
Poprzedzam wasze pytania, nie jestem wierzącym i nie jestem rudy :X
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-02-15, 12:48
No i się zacznie wojna...
Zgłoś
qrvishon 2013-02-15, 12:59 1
Racis napisał/a:

Po prostu nienawidzę fanatyków-katolików, ale tak samo nienawidzę fanatyków-ateistów. Wiara to sfera prywatna każdego z nas i ch*j wam do tego, czy wierzę w Boga, Wielkie Nic czy latającego potwora spaghetti. Masz swoją rację i swój rozum (zazwyczaj), a jak nie masz, to słuchaj dalej takich debili.
Poprzedzam wasze pytania, nie jestem wierzącym i nie jestem rudy :X

ale po co sie spinasz jak nikt sie do Ciebie nawet nie odezwal?
Zgłoś
zderealizowany 2013-02-15, 13:07
Za Sagana piwo zawsze!

W jednym poście narzekam na coś, a w drugim to propaguje. Czyni mnie to osobą iście fałszywą, ale wolę określenie - 'cynik'.
Zgłoś
okanslig 2013-02-15, 13:34 2
Zgłoś
kebabkilla 2013-02-15, 13:48
@okanslig
słyszałem w głowie ten elektroniczny głos, gdy to czytałem:)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów