📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ten się wiesza a tu koleżka operdala mieszkanie z fantów. W sumie Carlosowi już nie potrzebne pesoso.
No i po co przeszkadzać? Wystarczyło minutę poczekać. Teraz może niedotleniony leżeć jak roślinka do końca życia.
I na chuj tu kombinować?
Kuchenka gazowa sobie stała ( może już zajebali).
Trzeba było cały ten kurwidołek razem ze sobą w kosmos wysadzić,
Przy okazji pozbyłby się karaluchów.
Kuchenka gazowa sobie stała ( może już zajebali).
Trzeba było cały ten kurwidołek razem ze sobą w kosmos wysadzić,
Przy okazji pozbyłby się karaluchów.
Dracula napisał/a:
Kuchenka gazowa sobie stała
kuchenka koło łózka stoi? no kurwa nikt tego nie rozwikła
miszczkurde napisał/a:
jebie fejkiem na kilometr
orzekli wszyscy na sali porodowej jak się urodziłeś
A to Werner czy Wachowski brothers? A sorki, ci drudzy to już siostry.
miszczkurde napisał/a:
przy drugim podejściu głowa odchylona do tyłu i nic nie uciska gardła a on charcze jak ruski traktor ))
Fejk jak chuj
traf napisał/a:
przy drugim podejściu głowa odchylona do tyłu i nic nie uciska gardła a on charcze jak ruski traktor ))
a zmiażdżenie krtani coś ci mówi? pewnie pierwszy raz o tym słyszysz...
Halman napisał/a:
a zmiażdżenie krtani coś ci mówi? pewnie pierwszy raz o tym słyszysz...
zmiażdzenie krtani w tym przypadku...zaiste wyborne milordzie
miszczkurde napisał/a:
Taki opis znalazłam na jednym z portali informacyjnych - tłumaczone translatorem
Cytat:
Film, który pojawił się w ostatnią niedzielę wieczorem (13), pokazuje mężczyznę próbującego popełnić samobójstwo przez powieszenie się w rezydencji po tym, jak został oskarżony o dług wobec lichwiarza.
„Oto ludzie, och, doszedłem do punktu, w którym miejscu jestem i co robi haniebna noia”.
Mężczyzna zostawił telefon komórkowy z włączoną kamerą. Widząc, że mężczyzna jest już nieprzytomny, domniemany lichwiarz postanawia pomóc zdejmując go z szubienicy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów