18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
hgh 2014-02-16, 1:04 1
Kurwa jaki oblech, wygląda jakby to ćwiczył dla dzieci w przedszkolach.
Zgłoś
Lolo18 2014-02-16, 1:09 16
No zajebiście wszystko fajnie tylko matka wchodzi do pokoju i pyta się co ja za pedofilów oglądam.
Zgłoś
urteusz 2014-02-16, 3:12 1
Lolo18: powiedz, że Ci nowe spodnie kupił

Dopóki nie pałączy ich świadomość, nigdy się nie zbuntują; dopóki się nie zbuntują, nie
staną się świadomi.
Zgłoś
Szeba12 2014-02-16, 4:52 1
Mnie tam 2 filmik rozśmieszył D
Zgłoś
Maurel88 2014-02-16, 9:46
prawda jest taka że albo to masz albo nie ja ta mam i mogę jednym spojrzeniem zrobić lasce mokro
Zgłoś
genghiskhan 2014-02-16, 10:17 14
Maurel88 napisał/a:

prawda jest taka że albo to masz albo nie ja ta mam i mogę jednym spojrzeniem zrobić lasce mokro

od samego patrzenia się potrafisz spuścić?
Zgłoś
sard 2014-02-16, 11:14
Zajebista mina.
Od razu widać, że z gościa wręcz emanuje - hej maleńka... też masz ochotę na kakao?
Zgłoś
KrisCFC 2014-02-16, 12:59
Maurel88 napisał/a:

Lecz ty zamiast to robić siedzisz na sadolu...

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
kamiljot 2014-02-16, 16:42
Zabawne, ale to naprawdę działa
Zgłoś
p................s 2014-02-16, 17:39
idę trenować
Zgłoś
Njordhr 2014-02-16, 17:42
meh, internet zrobił trzecie koło.
Zgłoś
Piotrusisko 2014-02-16, 17:45
Gdzieś Ty zabłądził w tych internetach ? :O
Zgłoś
Archilus 2014-02-16, 17:47 17
Tutaj mistrz podrywu:
Zgłoś
piterek098 2014-02-16, 17:47 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów