📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To musi być przejebana robota żeby siedzieć i oglądać ludzi na castingach
Swoją drogą dziwne że na castingu niema czarnej kanapy... if u know what I mean
Swoją drogą dziwne że na castingu niema czarnej kanapy... if u know what I mean
Za miesiąc zobaczymy go w "Dlaczego ja" lub w jakiejś polskiej komedii roku...
Dobre to byłoby do jakiegoś filmu z opętaniem czy jakimś innym chujostwem XDDD
Tytuł brawurowy. Mam przez to rozumieć, że to ten dres kręci film ?
ta pierwsza scenka to tak naprawdę próba gwałtu od tylca
Do "trudnych spraw" się dostanie na lajcie.
A jury to gwiazdy po chuju fest widzę.
kilerlulu, W porównaniu z tobą to nawet więcej niż gwiazdy
chujowo slychac tego goscia... co on mowi 1;47 ze wszyscy tak zaczeli sie smiac?
Niby czemu kur*a dresik? jeansy, sweterek, a pajac go nazwie dresem bo jest krótko obcięty... Wyjdź!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów