Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przykro nam że wychowałeś się w patologii i kirałeś butapren. Nie każdy ma szansę na normalne dzieciństwo jednakże bycie dumnym z życia w rodzinie z marginesu społecznego jest nawet zabawne na swój przykry sposób.
Z kontekstu wynika, że jest dumny, iż pomimo różnych doświadczeń nie został ćpunem czy marginesem, a Ty tu wyjeżdżasz argumentem ad personam, obrażasz jego rodzinę, bo nie masz logicznych argumentów to żeś zabłysnął. Największa beka z tych porządnych co to gardzą ćpunami, a sami pisząc te komentarze umawiają się na piątkową wódeczkę po robocie przy grillu albo siedzą na sito-dupie pokłutej od teścia i zaciągają się przy tym co minutę z elektronicznego papieroska.
Każdy praktycznie jest w coś wjebany, mniej lub bardziej. Np. Halman jest uzależniony od wirtualnych piw, wiesz co by było jakby mu ktoś usunął konto i wygonił z tego serwisu? Podejrzewam, że wszyscy jego bliscy przeżyli by dopiero piekło =D Ty z kolei jesteś uzależniony pewnie od internetu i oglądania materiałów, które Halman wrzuci.
Ogólnie warto być człowiekiem ogarniętym i pozbawionym nałogów, skupionym na rozwoju, zdrowiu i rodzinie, ale nie każdy taki będzie. Świat nie jest czarno-biały. Seks, pieniądze (władza), hazard, narkotyki, obżarstwo, wybierz swoją ucieczkę i pozwól żyć innym. I tak to niedługo wszystko jebnie =D
Człowiek za młodego różne rzeczy próbował i wyrósł na ludzi. Czytając wasze komentarze sprawdziłem 2 czy przypadkiem nie jestem na stronie jakiejś przykościelnej Oazy zamiast na sadistiku, bo śmiech mnie ogarnia jak widzę wasze poruszenie kolesiem co dojebał do pieca. Jego sprawa co bierze i chuj wam do tego a komentarze w stylu że trzeba go uśpić lub niech się męczy, świadczą tylko o tym jak mało o życiu wiecie i jak śmieszni jesteście w waszych osądach.
Wstrzykiwałem sobie marihuanen w odbyt, więc wiem co to życie, wy pierdolone nieudaczniki. Jestem wyjątkowy i w ogóle kurwa wspaniały. Pierdolcie się wy nieznający życia nadwiślańscy podludzie - tyle wyczytałem z twojego bełkotu o wielki narkotykowy buddo.
Człowiek za młodego różne rzeczy próbował i wyrósł na ludzi. Czytając wasze komentarze sprawdziłem 2 czy przypadkiem nie jestem na stronie jakiejś przykościelnej Oazy zamiast na sadistiku, bo śmiech mnie ogarnia jak widzę wasze poruszenie kolesiem co doj***ł do pieca. Jego sprawa co bierze i ch*j wam do tego a komentarze w stylu że trzeba go uśpić lub niech się męczy, świadczą tylko o tym jak mało o życiu wiecie i jak śmieszni jesteście w waszych osądach.
Ćpuńskie lamusy do pieca Przyćpałeś i teraz uważasz się za jakiegoś oświeconego Janusza co to wszystko o życiu wie.
Przepraszam, nie miałem pojęcia, że ćpanie jakiegoś brudnego syfu to takie wartościowe, otwierające umysł doświadczenie, teraz już wiem, że kto się nie odciął krokodylem ten życia nie zna
Gdzie w moim poście przeczytałeś, że ćpanie jest wartościowe i że na cokolwiek otwiera mu to umysł? Twój komentarz ma sens ale nie w kontekście mojej wypowiedzi.
Czy Ty nie jesteś zbyt inteligentny i ogarnięty na Sadistic? Patrząc na przekrój IQ choćby po komentarzach, to aż razisz w oczy
Chyba nie jestem, bo nie wiem czy Twój komentarz to komplement czy krytyka.
Przykro nam że wychowałeś się w patologii i kirałeś butapren. Nie każdy ma szansę na normalne dzieciństwo jednakże bycie dumnym z życia w rodzinie z marginesu społecznego jest nawet zabawne na swój przykry sposób.
Pokaż mi fragment w którym napisalem, że byłem dumny z tego co robiłem i gdzie się wychowalem, bo przeczytałem swój komentarz jeszcze raz dla pewności i dziwi mnie skąd u ciebie i innych taka opinia.
Sraty taty jebany ćpunie. Ubodło najwyraźniej bo chyba i o tobie mowa. A to, czy wyszedłeś na ludzi, to nie tobie oceniać lol.
Każdy ma swoją definicję ćpuna i alkoholika jak i tego czy ktoś wyszedł na ludzi czy nie. Na każde standardy, nawet twoje radzę sobie lepiej niż niejeden z użytkowników tego potralu. Różnica jest taka, że nie mam w zwyczaju oceniać po pozorach innych żeby samemu poczuć się lepiej.
Człowiek za młodego różne rzeczy próbował i wyrósł na ludzi. Czytając wasze komentarze sprawdziłem 2 czy przypadkiem nie jestem na stronie jakiejś przykościelnej Oazy zamiast na sadistiku, bo śmiech mnie ogarnia jak widzę wasze poruszenie kolesiem co dojebał do pieca. Jego sprawa co bierze i chuj wam do tego a komentarze w stylu że trzeba go uśpić lub niech się męczy, świadczą tylko o tym jak mało o życiu wiecie i jak śmieszni jesteście w waszych osądach.
jebac cie cpunie
Oni nie mieli dzieciństwa, młodości, nie bawili się i stąd te spięte 4 litery.
Dokładnie ludzie są teraz jacyś nie teges każdego by najchętniej odstrzelili xddd a może pewnie za chwilę po co trzymać ludzi z amputowaną dłonią lub palcem lepiej odstrzelić poco ma się męczyć i tak umrze prędzej czy później przecież będzie miał trudności tylko i jeszcze ludzie go wyśmieją których też najlepiej by było odstrzelić bo się wyśmiewają i są tylko śmieciami po co lekarze psychiatrzy po co nauka wychowania żeby nie było takich sytuacji że ktoś kogoś gnębi nie najlepiej męczyć tłuc i kulkę w łeb XD
, stul się pokornie bo przegrałeś - narkotyki sa dla frajerów co sobie dali sprzedać gówno "rozwiązujące twoje problemy"...
Eh, gdybym wiedział że to jakiś konkurs i że przegram, to bym się wcześniej przygotował. Po drugie chłopcze nie mów co mam robić, bo jedyne co w życiu umiesz to wrzucać szajs do internetu czekając na poklask.
P.S. browar był ode mnie przez pomyłkę.
@Rutik
Oni nie mieli dzieciństwa, młodości, nie bawili się i stąd te spięte 4 litery.
Czyli co jeśli nie przyćpałem to nie miałem dzieciństwa? Miałem zjebaną młodość? Idź być ćpunem gdzie indziej.
Dokładnie ludzie są teraz jacyś nie teges każdego by najchętniej odstrzelili xddd a może pewnie za chwilę po co trzymać ludzi z amputowaną dłonią lub palcem lepiej odstrzelić poco ma się męczyć i tak umrze prędzej czy później przecież będzie miał trudności tylko i jeszcze ludzie go wyśmieją których też najlepiej by było odstrzelić bo się wyśmiewają i są tylko śmieciami po co lekarze psychiatrzy po co nauka wychowania żeby nie było takich sytuacji że ktoś kogoś gnębi nie najlepiej męczyć tłuc i kulkę w łeb XD
Tak stary. Ćpuny wahające klej i żrące dopalacze z trutki na szczury to totalnie tacy sami ludzie jak inwalidzi którzy np urodziili się niepełnosprawni.
Pewnie masz takie iq za czasem się zapominasz i pijesz wodę z kałuży razem z gołębiami
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów