📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po co pomagać w ogóle cpunom i alkoholikom. To jest strata i zajmowane czasu lekarzom. Powinni ich usypiac pawulonem
Gortat? Wiedziałem, że w tym NBA koksują jak czarnuchy w Bronxie.
Matka Boska pokarała Cię za te gierki z Bachledą-Curuś!!!
Matka Boska pokarała Cię za te gierki z Bachledą-Curuś!!!
Halman napisał/a:
a po co? niech sę głupie sk***ysyny meczą...
tak samo jak piwniczne potwory.
Właśnie się dowiedział, ze Tusk wrócił na białym koniu do Polski i odbierze mu 500+
Wiewór napisał/a:
Po co pomagać w ogóle cpunom i alkoholikom. To jest strata i zajmowane czasu lekarzom. Powinni ich usypiac pawulonem
Wtedy nie miał byś szans się urodzić
Zenonn napisał/a:
"
Idziesz na kreskę ?
- a co masz ?
Nie wiem, podobno coś dobrego
- to dawaj po maluszku "
Podejrzewam że dobrą bombkę musiał zajebać, po kresce by go tak nie wyjebało...
Tylko strzał w mózg ew odcięcie głowy
Dzieci uczcie się na czyichś błędach, nie wstrzykujcie sobie marychułany, no chyba że jest z konopii
Człowiek za młodego różne rzeczy próbował i wyrósł na ludzi. Czytając wasze komentarze sprawdziłem 2 czy przypadkiem nie jestem na stronie jakiejś przykościelnej Oazy zamiast na sadistiku, bo śmiech mnie ogarnia jak widzę wasze poruszenie kolesiem co dojebał do pieca. Jego sprawa co bierze i chuj wam do tego a komentarze w stylu że trzeba go uśpić lub niech się męczy, świadczą tylko o tym jak mało o życiu wiecie i jak śmieszni jesteście w waszych osądach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów