Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wnioski wyciągnijcie sami.
Eh, gdybym wiedział że to jakiś konkurs i że przegram, to bym się wcześniej przygotował. Po drugie chłopcze nie mów co mam robić, bo jedyne co w życiu umiesz to wrzucać szajs do internetu czekając na poklask.
P.S. browar był ode mnie przez pomyłkę.
ty się tu nie tłumacz po większość tu to życiowe przygrywy udają mądrych a z chujami na rozumy się pozamieniali .
...tak Muzułmanin Kacap.
Człowiek za młodego różne rzeczy próbował i wyrósł na ludzi. Czytając wasze komentarze sprawdziłem 2 czy przypadkiem nie jestem na stronie jakiejś przykościelnej Oazy zamiast na sadistiku, bo śmiech mnie ogarnia jak widzę wasze poruszenie kolesiem co doj***ł do pieca. Jego sprawa co bierze i ch*j wam do tego a komentarze w stylu że trzeba go uśpić lub niech się męczy, świadczą tylko o tym jak mało o życiu wiecie i jak śmieszni jesteście w waszych osądach.
prdolisz jak potłuczony, starszy ode mnie nie jesteś i też przyjąłem trochę używek a w latach 90 tych trochę tego było, ale nigdy mi tak nie odjebało jak temu czemuś ze zdjęcia, ludzie chyba najbardziej wariowali po kleju, to jedna z nielicznych rzeczy jakich nie robiłem
Człowiek za młodego różne rzeczy próbował i wyrósł na ludzi. Czytając wasze komentarze sprawdziłem 2 czy przypadkiem nie jestem na stronie jakiejś przykościelnej Oazy zamiast na sadistiku, bo śmiech mnie ogarnia jak widzę wasze poruszenie kolesiem co dojebał do pieca. Jego sprawa co bierze i chuj wam do tego a komentarze w stylu że trzeba go uśpić lub niech się męczy, świadczą tylko o tym jak mało o życiu wiecie i jak śmieszni jesteście w waszych osądach.
Mało o życiu wiecie bo nie ćpacie, jakbyście ćpali to byście wiedzieli, kurwa z jakim rodzajem ścierwa ludzkiego idzie się tu spotkać, jakim śmieciem jesteś aby oceniać z wyższością kogoś na podstawie chlania dykty i wąchania kleju. Ty kurwa psie jebany do kopania ostatnie szare komórki wyjebało Ci za młodu po tym gównie które brałeś xD
Człowiek za młodego różne rzeczy próbował i wyrósł na ludzi. Czytając wasze komentarze sprawdziłem 2 czy przypadkiem nie jestem na stronie jakiejś przykościelnej Oazy zamiast na sadistiku, bo śmiech mnie ogarnia jak widzę wasze poruszenie kolesiem co dojebał do pieca. Jego sprawa co bierze i chuj wam do tego a komentarze w stylu że trzeba go uśpić lub niech się męczy, świadczą tylko o tym jak mało o życiu wiecie i jak śmieszni jesteście w waszych osądach.
Z tym "wyrósł na ludzi" to Twoja opinia o sobie, tak? Ktoś może potwierdzić?
Tak stary. Ćpuny wahające klej i żrące dopalacze z trutki na szczury to totalnie tacy sami ludzie jak inwalidzi którzy np urodziili się niepełnosprawni.
Pewnie masz takie iq za czasem się zapominasz i pijesz wodę z kałuży razem z gołębiami
Twój stary wąhał klej razem z Halmanem i z Twoją siostra na dworcu w Moskwie w 95. Jest nawet film o tym.
I w ogóle jebać lamusów co największą bombę jaką w życiu mieli to jak opierdolili 0.5 l na 18tce w remizie i obrzygali się od stóp do głów.
Dragi są zajebiste, wszystko jest dla ludzi tylko z głową
Czyli różne kutasy też próbowałeś ?
Ok Boomer
a no zdarzało się
Jak się parówa zesrała xD inaczej będziesz gęgać jak ci taki matkę lub żonę pobije, lub zabije, czego ci życzę pierdolony moralisto od siedmiu boleści.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów