Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poza tym istnieje cos takiego jak zbiorowa swiadomosc
sami wiecie jakie sa nastroje w ojczyznie
chujnia grzybnia z patatajnia do tego lewaki i prawilne kibole
dobrze ze mialem na tyle rozumu ze wyjechalem
tak tak jestem popychadlem z uk ktoremu zyje sie dobrze
mam co jesc, dobre ziolo, konsole i spory ekran i splacone dlugi
a to dopiero kilka miesiecy
polska to syf gowno i ciemnogrod z pojebanymi zadadami i obyczajami
spinajcie sie dalej rodacy albo spiepszajcie bo wasze dzieci sie tam urodza
Plujecie się do Polski i Polaków, a sami kurwa piszecie po polsku i pewnie mieszkacie w Polsce. Tak jak "numerek" napisał wyżej, nie podoba się to :ciach:
Jak jesteście tacy kurwa zajebiści i w ogóle alfa i omega, geniusze, to wykażcie się w jakieś dziedzinie naukowej, rozkręcie firmę która może dać Polsce produkty, dzięki którym będziemy dumni..
Ale o czym ja pisze, przecież wy kurwa jesteście dnem, które umie tylko narzekać i srać we własne gniazdo. Kto tu kurwa jest cebulakiem (osobą ze zbiorem cech, przypisanym temu terminowi), ci na których tak odważnie w interenecie pierdolicie, czy wy jebani nieudacznicy, osrawujący kraj, który jest dla was jedynym miejscem egzystencji - bo gdzie takie tumany znajdą miejsce, ze swym skurwiałym charakterkiem i zerowymi umiejętnościami?
Co za jebany paradoks, że najwięcej narzekają i jebią cebulą ci, co narzekają na cebulaków.
Hehe, cały Twój post to nic innego jak narzekanie, więc sam sobie właśnie odpowiedziałeś kim jesteś.
Tyczy się to też 76200, prawilnego bojownika, jak i reszty.
Wkleił bym maść na bul dupy, ale szkoda mi więcej czasu dla tak płytkiego audytorium.
kurwa, przecież przodkowie tych wszystkich muslimów oddawali życie za islam i za ziemie dla arabów, a wy ich wyzywacie od brudasów? No ludzie, to samo co polaki za chrześcijaństwo, czyli wiarę w zmutowane zombie z kosmosu (Jezus), dzieci ze skrzydłami i naćpanego kolesia w niebie, na którego istnienie nie ma żadnych powodów. Taka prawda, Polska to gówno, bieda, cebula, węgiel itp. itd. W tym kraju nie ma żadnej szansy na rozwój, można co najwyżej stoczyć się do poziomu typowego SADOLA.
Widzę, że żydzi opanowali to forum. Nie podoba ci się w Polsce, to wypierdalaj do Izraela chuju.
[/i]
dziwisz się? na hardzie najwięcej swoich widzą ) buuum..
Widzę, że żydzi opanowali to forum. Nie podoba ci się w Polsce, to wypierdalaj do Izraela chuju.
oho kolega uzyl wulgaryzmu.pewnie bedzie warn ^_^
Ps.Cebula ma warstwy Polacy też mają
PS2. Cebula jest zdrowa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów