18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
McQurwa 2022-02-17, 15:26 2
Dobrze trafił,bo klapek z nogi spadł

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Driver19cm 2022-02-17, 15:51 1
Drugi zawodnik widać wcale nie lepszy

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
nebelwerfer 2022-02-17, 16:01 2
mimo wszystko nie wierzył w swojego cela rzucił i uciekał nie czekając aż ona doleci do celu
Zgłoś
nowynick 2022-02-17, 17:20
mi się druga część Kevina samego w domu przypomniała jak napierniczał z czwartego piętra cegłami w głowę przestępcy. Pomyśleć ile lat w rzeczywistości by Kevin dostał za przekroczenie obrony koniecznej (w 2 części to nawet nie był "jego dom jego twierdza") w rzeczywistości?
Zgłoś
Jarokwakin 2022-02-17, 18:19 2
Ten srebrny volkswagen na ulicy to dobry ulep.
Zgłoś
Krakus36 2022-02-17, 19:21 2
Maczeta i debil kontra 1 cegła i debil... Postawił szycie na szali aby zatrzymać maczetę bo miał tylko 1 rzut gdyby chybił pewnie został by porąbany żywcem... Dla mnie to bohater że utrzymał nerwy na wodzy i trafił
Zgłoś
Espeer 2022-02-17, 19:23
Jarokwakin napisał/a:

Ten srebrny volkswagen na ulicy to dobry ulep.

Fox Wagon. W czym widzisz problem?
Zgłoś
htp 2022-02-17, 19:54 2
nowynick napisał/a:

mi się druga część Kevina samego w domu przypomniała jak napierniczał z czwartego piętra cegłami w głowę przestępcy. Pomyśleć ile lat w rzeczywistości by Kevin dostał za przekroczenie obrony koniecznej (w 2 części to nawet nie był "jego dom jego twierdza") w rzeczywistości?

Kevin był nieletni.
Zgłoś
MalcolmX 2022-02-17, 21:10 1
Jak ktoś umie dobrze rzucać to broń miotająca zawsze daje +10 do wygranej, przeciw broni białej.
Tu, mamy właśnie taki wypadek.

Opis
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów