Filmik poniżej pokazuje prowokację z racji nabycia broni przez Wojtka dla jego mamy w celu obrony przed pełzającymi szatanami
Broń oczywiście nabita ale ten pierdoła wysypał wszystkie kulki.
Źródło: youtube.com/watch?v=_V-Gn3d_DIk
No to Szczęść Boże
Up
beka
powiesz potencjalnemu napastnikowi żeby oko ci nadstawił? dobrze że ciężka to przywalisz jak tym młotkiem.
@Kenzol
Możesz wierzyć lub nie ale mój dziadek jeszcze, w pierwszych latach nowej Polski zdobył bardzo szybko i sprawnie pozwolenie na pistolet, który jest w domu rodzinnym gdzieś tam schowany do dzisiaj. Natomiast mój Wuj, który posiada Dom na wsi gdzie, z każdej strony złodziej i szuja musi się zadowolić pistoletem na gumowe naboje i straszyć co najwyżej lisy a stara się dosyć długo ma czego bronić ale nie ma znajomości.
Oj tam wielkie mi coś. Przecież ten ekwadorczyk który wyrzekł się Polski i obywatelstwa (bo złe podatki i nie zapraszajo na bankiety polityczne od połowy lat 90, odkąd na jednym przyjęciu kowboj czacza próbował wyruchać córkę wpływowego polityka) może legalnie posiadać broń w Ekwadorze. Co ja kurwa mówię, nawet w Polsce może załatwić sobie papiery, a robi się to równie łatwo co prawko, co ja mówię, może sobie legalnie kupić w Polsce rewolwer czarnoprochowy i nie potrzeba do tego żadnych papierów.
Więc po chuj ta cała podnieta? Czyżby gimby które z broni strzelały jedynie w CSie i ani artykułu nie przeczytały o broni, dostają cieczki, bo ich talibański idol rozwodnik pokazał pistolet? No ale co tam, reżimowy chłopak w reżimowej telewizji. Trochę go zlali po wyborach, dlatego popsioczył troche na pis, ale pamiętajmy że to ta sama banda.
Wykonana w całości z metalu, ciężka replika Beretty 92. Pistolet strzela śrutem kulistym typu BB (4,46 mm). Napęd stanowi 12-gramowy nabój CO2 umieszczany w magazynku mieszczącym 21 śrucin. Mechanizm spustu działa - podobnie jak w modelu na ostrą amunicję - zarówno w systemie SA (Single Action) jak i DA (Double Action.Prędkość początkowa 95m/s To dość dużo aby zrobić kuku.
Jakbym strzelił Ci w oko to nie mógłbyś usiąść na kiblu bo zesrał byś się z bólu.Ja chociaż ma to i boczek,a Ty żołnierzu co masz?
Jakbym strzelił Ci w oko to nie mógłbyś usiąść na kiblu bo zesrał byś się z bólu.
To jest jakaś tv republika? Prezenter wygląda jakby był skrzyżowaniem Kaczyńskiego i jego kota.