📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
boso po publicznej toalecie? soooo hardcore!!!
no kurwa jak bym w jakimś publicznym sraczu zobaczył kosteczkę mydła na umywalce to na pewno bym jej użył !
pół meneli pewnie trzepie tam po kiblach i też ją maca :/
czasem jak kurwa człowiek musi kran odkręcić to się zastanawiam czy nie lepiej było sobie na ręce naszczać
pół meneli pewnie trzepie tam po kiblach i też ją maca :/
czasem jak kurwa człowiek musi kran odkręcić to się zastanawiam czy nie lepiej było sobie na ręce naszczać
Nie jestem przeciwnikiem nowoczesności ale uważam, że wszystkie krany powinny mieć taką samą zasadę działania niezależnie czy są w kształcie trójkąta czy kutasa. W przeciwnym razie takie krany długo nie pożyją gdyż padną ofiarą takich ludzi jak pan Wojtek ponieważ zostaną "zakatowane".
za niedługo zrobi program, że ma papier za daleko
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Każdy jebany filmik, no ale zupełnie każdy kończy się wywodami politycznymi przedstawicieli sadola. Ludzie weźcie odpuście. Rozumiem aby porozmawiać, przy okazji tego filmiku, o roli sztuki w dużej populacji, o tym co jest ważniejsze funkcjonalność czy jak dany przedmiot wygląda. No ale kurwa jak ktoś znowu mi serwuje papkę w stylu: niech ten jebany katol spierdala. Może jestem ślepy i głuchy, ale w tym filmiku Cejrowski w ogóle nie odniósł się ani do polityki a tym bardziej do religii.
Rozumiem, że koleś lubi wytykać wszelkie paranoje i dziwactwa... pomimo, że osobiście za nim nie przepadam, to w sumie nie wierzę, żeby Cejrowski był aż tak głupi, aby nie umiał obsłużyć baterii i podajnika do mydła.
Trzeba na troglodytę nasłać ekologów. Może go zajebią i będzie spokój.
60% wypowiadających się w tym temacie zupełnie nie zrozumiała tego krótkiego filmiku, jakie niesie on przesłanie i jak go zinterpretować. Według mnie, Pan Cejrowski poruszył bardzo istotny problem, z którymi spotykamy się na co dzień.
Jest również problem suszarek, przy których trzeba dość długo stać, aby ręce były przyzwoicie suche. ^.^
Czy to też jest wielki plus toalet w takich miejscach jak duże galerie ponieważ to postęp technologi i ładnie wygląda? To nie ma być :cenzura: ładne, tylko to ma być praktyczne, a suszarka przy której trzeba stać trochę czasu, czasem nawet zaczekać w kolejce bo jest 1-2 na całe WC nie ma nic wspólnego z praktyką.
Przykład z życia wzięty - zaraz za Orońskiem jadąc od strony Radomia jest zajazd, w którym podają bardzo smaczne dania, ale jego wielkim minusem dla mnie jest toaleta. Nie chodzi o sam fakt, że jest obskurna, ale znajduje się tam automat do podawania ręczników papierowych i uwierzcie mi, że po mimo przedstawionej instrukcji obsługi na automacie minie troszkę czasu zanim dojdziecie - Co to jest i jak to działa? ; )
Jest mi bardzo przykro, za krytykę, którą obrzucacie Wojciecha Cejrowskiego. On, w swoim życiu osiągnął więcej, niż może wam się wydawać, a jego filmiki (tak to określę) poruszają bardzo istotne problemy tego świata. Chociażby ostatni filmik, gdzie pokazuje, jak zaśmiecany jest ten świat instrukcją obsługi w 30 językach, spośród których potrzebny nam jest jeden, góra dwa i nie ma nic to wspólnego z jego fanaberią.
Mniej jednak dalej możecie sobie nabijać posty nonsensownymi komentarzami, które mają się nijak do rzeczywistości.
Peace.
60% wypowiadających się w tym temacie zupełnie nie zrozumiała tego krótkiego filmiku, jakie niesie on przesłanie i jak go zinterpretować. Według mnie, Pan Cejrowski poruszył bardzo istotny problem, z którymi spotykamy się na co dzień.
Jest również problem suszarek, przy których trzeba dość długo stać, aby ręce były przyzwoicie suche. ^.^
Czy to też jest wielki plus toalet w takich miejscach jak duże galerie ponieważ to postęp technologi i ładnie wygląda? To nie ma być :cenzura: ładne, tylko to ma być praktyczne, a suszarka przy której trzeba stać trochę czasu, czasem nawet zaczekać w kolejce bo jest 1-2 na całe WC nie ma nic wspólnego z praktyką.
Przykład z życia wzięty - zaraz za Orońskiem jadąc od strony Radomia jest zajazd, w którym podają bardzo smaczne dania, ale jego wielkim minusem dla mnie jest toaleta. Nie chodzi o sam fakt, że jest obskurna, ale znajduje się tam automat do podawania ręczników papierowych i uwierzcie mi, że po mimo przedstawionej instrukcji obsługi na automacie minie troszkę czasu zanim dojdziecie - Co to jest i jak to działa? ; )
Jest mi bardzo przykro, za krytykę, którą obrzucacie Wojciecha Cejrowskiego. On, w swoim życiu osiągnął więcej, niż może wam się wydawać, a jego filmiki (tak to określę) poruszają bardzo istotne problemy tego świata. Chociażby ostatni filmik, gdzie pokazuje, jak zaśmiecany jest ten świat instrukcją obsługi w 30 językach, spośród których potrzebny nam jest jeden, góra dwa i nie ma nic to wspólnego z jego fanaberią.
Mniej jednak dalej możecie sobie nabijać posty nonsensownymi komentarzami, które mają się nijak do rzeczywistości.
Peace.
niemamfarta napisał/a:
Przecież to portal rozrywkowy, jakie inne byś chciał?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów