Ciekawie mówi, i muszę przyznać że jest w tym trochę racji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak o tym nie myślałem. Z tym długopisem Michaela Jacksona to mnie zniszczył. :O
true story. Jedna z hipotez przyczyn interwencji w Libii jest chęć wprowadzenia w Libii złotego dinara, opartego na parytecie złota i chęć sprzedaży afrykańskiej ropy za złoto.
Cejrowski jest niesamowity. Co niedziela siadałem przed telewizorem przed południem i oglądałem jego program podróżniczy. GÓWNO mnie obchodzi życie w Boliwii, GÓWNO mnie obchodzi wydobycie diamentów w RPA czy jakie robale żyją w Amazonce, no ale siadałem i oglądałem, bo to było ciekawe.
Tam samo przeczytałem jego 3 książki podróżnicze, niby żywot dzikusów w dżungli amazońskiej mnie nic nie interesuje, ale jednak wciągnąłem się w 2 wieczory łykałem książkę.
Dziwna sprawa panie Wojtku.
Tam samo przeczytałem jego 3 książki podróżnicze, niby żywot dzikusów w dżungli amazońskiej mnie nic nie interesuje, ale jednak wciągnąłem się w 2 wieczory łykałem książkę.
Dziwna sprawa panie Wojtku.
parytet zlota zniesli hamerykanie, a teraz kraj ich jest bankrutem, ciekaw jestem ile jeszcze uda im sie kombinowac.
@ Magik2501
Widzę, że kolega bardzo oczytany i zapewne liczy że jest "skazany na sukces" po przeczytaniu tych książek więc nie będę się rozpisywać tu jest wszystko co chciałbym Ci przekazać oglądać od 2:20
Widzę, że kolega bardzo oczytany i zapewne liczy że jest "skazany na sukces" po przeczytaniu tych książek więc nie będę się rozpisywać tu jest wszystko co chciałbym Ci przekazać oglądać od 2:20
irish napisał/a:
3:30 słychać strzały.
pewnie ktoś nie chciał złota oddać.
Długo nad tym myślałeś?
Tekst o strzałach był zabawny miesiąc. Teraz jest suchy jak dno flaszki wypitej tydzień wcześniej.
Cejrowski to mądry gość, ale nie powinien opuszczać lasu. No chyba, że odwiedza Sejm.
kasztan_85 napisał/a:
@ Magik2501
Swoja dedukcja zaimponowalbys Cejrowskiemu
@UP - Wiem
Cejrowski, spoko rozumie ocb ale weź wytłumacz to kobietom...
Polecam książkę "Świat Finansjery"" , której autorem jest sir Terry Pratchett (niektórzy pewnie znają świat dysku). Tam w nieco krzywym zwierciadle, ale dość prawdziwie ukazana jest właśnie wartość złota.
Choć wiem, że Pan Cejrowski by mnie chętnie w psychiatryku zamknął albo zastrzelił gdyby mnie znał, to i tak go lubię bo czasem powie coś mądrego co się kupy trzyma jak np. to o złocie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów