18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Breakdrowser 2012-11-05, 20:53 47
Cejrowskiemu zawsze dam piwo za sprowadzanie Yerba Mate. Na pohybel czerwonym skurwysynom!
Zgłoś
salmonellas 2012-11-05, 20:54 24
znowu pierdoli.

Nie przejmuj się tym, że OBCY nigdy cię nie słuchają;
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
Zgłoś
hamusq 2012-11-05, 21:01 1
Ciezkie zycie ma ten Cejrowski
Zgłoś
vass 2012-11-05, 21:16 4
O TVN jak miło
Zgłoś
m................7 2012-11-05, 21:21 18
Jak zwykle pierdoli głupoty. Pozwolenia są potrzebne, bo życie to nie Minecraft w którym każdy może sobie postawić wieżowiec / olbrzymią halę gdzie tylko chce. A co do łapówek: ja będę czekał na zezwolenie na budowę, a jakiś bogaty kutas przyjdzie i da łapówkę, a urzędnik zamiast załatwić moją sprawę (bo załóżmy, że była moja kolej), załatwi jego.
Gdzie tu logika?
Zgłoś
kamilnorbert 2012-11-05, 21:22 1
Prawie każdą sytuacje potrafi tak opowiedzieć że się śmieszna staje.
Zgłoś
n................2 2012-11-05, 21:47 33
Cytat:

Pozwolenia są potrzebne

Takim jak ty to nie pozwolenia, tylko ubezwłasnowolnienia są potrzebne. Nie podchodź do telewizora, bo ci szkodzi.
Zgłoś
Breakdrowser 2012-11-05, 22:10 31
nygas232 napisał/a:

Takim jak ty to nie pozwolenia, tylko ubezwłasnowolnienia są potrzebne. Nie podchodź do telewizora, bo ci szkodzi.

I tak nie podejdzie, bo stara nie wydała mu pozwolenia
Zgłoś
torro 2012-11-05, 22:24 1
Znowu ten debil z jedną szarą komórką. Ja poproszę więcej Urbana.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
Zgłoś
człowiek_zły 2012-11-05, 22:31 18
Zlikwidować pozwolenia na budowę. Niech każdy buduje jak chce. Jak wybuduje niezgodnie z prawem to państwo wyburzy na jego koszt. Nie ma pewności - zatrudnia architekta. Architekt źle zaplanuje - architekt zapłaci za materiały, wyburzenie i odszkodowanie za straty moralne. Proste rozwiązania są najlepsze. Oczywiście ludzie tego nie chcą bo nie chcą odpowiedzialności za swoje czyny.
Zgłoś
Sadoll 2012-11-05, 22:36 23
torro napisał/a:

Znowu ten debil z jedną szarą komórką. Ja poproszę więcej Urbana.

ja rozumiem że można nie lubić gościa bez butów, ale żeby prosić o więcej filmów z kutasem? Widać ciągnie swój do swego...
Zgłoś
Avitus 2012-11-05, 22:39 1
Zapomniał się przeżegnać na koniec.

"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą."
-Otto von Bismarck
Zgłoś
bmocek 2012-11-05, 22:41 5
Krótko i na temat: wielki szacun za to, że potrafił poświęcić swoje całe życie temu co kocha, mimo przeciwnościom losu i jeszcze zdążył to wypromować i na tym zarobić!

Bierz z tego przykład Droga Młodzieży!

Garnek PIWA!
Zgłoś
w................4 2012-11-05, 22:47 5
Facet ma rację w WIELU sprawach, ale jak zwykle w takich przypadkach lewica robi z człowieka wariata, a lemingi to łykają nie zastanawiając się nawet nad tym, czy ma rację czy nie. Od razu trzeba zjechać! Bo w telewizji tak powiedzieli. Jebnijta się w łeb albo zróbcie dobry uczynek dla społeczeństwa i zniknijcie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów