📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Cejrowskiemu zawsze dam piwo za sprowadzanie Yerba Mate. Na pohybel czerwonym skurwysynom!
znowu pierdoli.
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
Jak zwykle pierdoli głupoty. Pozwolenia są potrzebne, bo życie to nie Minecraft w którym każdy może sobie postawić wieżowiec / olbrzymią halę gdzie tylko chce. A co do łapówek: ja będę czekał na zezwolenie na budowę, a jakiś bogaty kutas przyjdzie i da łapówkę, a urzędnik zamiast załatwić moją sprawę (bo załóżmy, że była moja kolej), załatwi jego.
Gdzie tu logika?
Gdzie tu logika?
Prawie każdą sytuacje potrafi tak opowiedzieć że się śmieszna staje.
Cytat:
Pozwolenia są potrzebne
Takim jak ty to nie pozwolenia, tylko ubezwłasnowolnienia są potrzebne. Nie podchodź do telewizora, bo ci szkodzi.
nygas232 napisał/a:
Takim jak ty to nie pozwolenia, tylko ubezwłasnowolnienia są potrzebne. Nie podchodź do telewizora, bo ci szkodzi.
I tak nie podejdzie, bo stara nie wydała mu pozwolenia
Znowu ten debil z jedną szarą komórką. Ja poproszę więcej Urbana.
Zlikwidować pozwolenia na budowę. Niech każdy buduje jak chce. Jak wybuduje niezgodnie z prawem to państwo wyburzy na jego koszt. Nie ma pewności - zatrudnia architekta. Architekt źle zaplanuje - architekt zapłaci za materiały, wyburzenie i odszkodowanie za straty moralne. Proste rozwiązania są najlepsze. Oczywiście ludzie tego nie chcą bo nie chcą odpowiedzialności za swoje czyny.
torro napisał/a:
Znowu ten debil z jedną szarą komórką. Ja poproszę więcej Urbana.
ja rozumiem że można nie lubić gościa bez butów, ale żeby prosić o więcej filmów z kutasem? Widać ciągnie swój do swego...
Zapomniał się przeżegnać na koniec.
-Otto von Bismarck
Garnek PIWA!
Bierz z tego przykład Droga Młodzieży!
Garnek PIWA!
Facet ma rację w WIELU sprawach, ale jak zwykle w takich przypadkach lewica robi z człowieka wariata, a lemingi to łykają nie zastanawiając się nawet nad tym, czy ma rację czy nie. Od razu trzeba zjechać! Bo w telewizji tak powiedzieli. Jebnijta się w łeb albo zróbcie dobry uczynek dla społeczeństwa i zniknijcie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów