Temat broni jest obecnie mocno na czasie , a Wojciech Cejrowski opisuje swoje odczucia , myślę że wielu sadolów postrzega temat broni jak nasz rodak , sucha stopa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jeśli dojdzie kiedyś do sytuacji, że moje życie będzie zagrożone, to nie będę się zastanawiał, nad prawem, nad czym czy można się bronić, czy nie, najwyżej kurwa zwłoki zakopię w ogródku.
Nie postawie swojego życia na szali, bo pajace w garniturkach żyjący za nasze pieniądze, nie chcą dać nam prawa do obrony.
Nie postawie swojego życia na szali, bo pajace w garniturkach żyjący za nasze pieniądze, nie chcą dać nam prawa do obrony.
Pan Wojtek ma poglądy jak najbardziej słuszne.
A jeszcze słuszniejsze ma na tę sprawę poglądy ma pan Grzegorz Braun, który brał udział w tej samej konferencji.
Na początku w ogóle nie chcieli go do głosu dopuścić, ale i tak przyjechał, i jednak go dopuścili, potem jak każdy kto to uczyni ...żałowali
A jeszcze słuszniejsze ma na tę sprawę poglądy ma pan Grzegorz Braun, który brał udział w tej samej konferencji.
Na początku w ogóle nie chcieli go do głosu dopuścić, ale i tak przyjechał, i jednak go dopuścili, potem jak każdy kto to uczyni ...żałowali
Dobrze Wojtek pierdoli.
Chuja słychać..
Piwko dla pana Wojtka za mądre słowa.
Jesli ktoś nigdy nie był na strzelnicy we własnym zakresie to nie powinien się odzywać. Jak ma Was być cebulaki stać na pistolet i pozwolenie skoro nie jesteście w stanie wydać co jakiś czas 200 zł na posiedzenie na strzelnicy. Jak możecie używać broni odpowiedzialnie skoro nie macie żadnego z nia obycia?
A dostanie pozwolenia na broń w Polsce jest dziecinnie proste, wymaga tylko trochę czasu (wizyty od czasu do czasu na strzelnicy, uczestnictwo w zawodach - które sa otwarte), pieniędzy i zaangażowania. Oraz kłamania na testach psychologicznych.
Teraz już, słucham gówniaki, który z Was strzelał z ostrej i kiedy ostatni raz.
A dostanie pozwolenia na broń w Polsce jest dziecinnie proste, wymaga tylko trochę czasu (wizyty od czasu do czasu na strzelnicy, uczestnictwo w zawodach - które sa otwarte), pieniędzy i zaangażowania. Oraz kłamania na testach psychologicznych.
za Cejrowskiego zawsze piwko, mądry chłop, lubię słuchać jego wypowiedzi.
Nutzz napisał/a:
Ja w wojsku z 13 lat temu z kałacha, berya, cz, jakieś alarmowej na flarę co mi o mało kciuka nie złamało bo z jednej ręki strzelałem . Gimby nie znajo bo nie były w kamaszach.
szczerze mówiąc to, aż w środku mi smutno.. smutno bo wiem że w tym chorym państwie nigdy nie będzie można normalnie żyć i nie będzie sprawiedliwości :/ zabijasz gościa, który chciał Cie okraść i zrobić krzywdę i to Ty idziesz do pierdla, zabijasz kutafona, który molestował Twoje dziecko, idziesz siedzieć... smutne to
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów