📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wojtuś jak się rozpędzi to pierdoli jak potłuczony: "Jeśli on się godzi pracować na czworaka 100 godzin dziennie (...)".
Mówi prawdę ,jeżeli by był osobą reprezentująca kraj Polska naprawdę była by o wiele wiele bardziej pewnym państwem jeżeli chodzi o prace i tego typu rzeczy.
Bam_Bam napisał/a:
Wojtuś jak się rozpędzi to pierdoli jak potłuczony: "Jeśli on się godzi pracować na czworaka 100 godzin dziennie (...)".
Masz rację. Przecież nikt nie wytrzyma pracując na czworaka nawet 50 godzin dziennie
Za mało Cejrowskiego dzisiaj na głównej! Dorzućcie jeszcze ze 4 filmiki, bo przecież on tak mądrze narzeka...
Widzę jakie macie pojęcie na ten temat jeśli go popieracie tak niech każdy pracodawca zatrudni chinola za 50zł, a wy po studiach będziecie robili za 40 bo chinol zrobi taniej.
jebać urbana, ale cejrowskiego oszołoma też. nie rozumiem jak człowiek, który JEST WIELKIM PODRÓŻNIKIEM i poznał tyle różnych kultur może być tam ograniczony umysłowo. lewactwo ścierwo, ale nawiedzeni katole jeszcze bardziej.
Dalej uszatka (red star) kurwa oglądajcie i narzekajcie na Cejrowskiego, dalej...
Gdyby nie było "jakiegoś urzędasa", o którym mówi pan Wojtek, to cofnęli byśmy się do średniowiecza, i pracowali na zasadzie odrabiania pańszczyzny. Bo skoro nikt nie narzuca mi minimalnej stawki, jaką muszę zaproponować mojemu pracownikowi, to oczywiście dam mu jak najmniej. Żylibyśmy w biedzie, poniżeniu, nędzy... Zaraz zaraz... GDZIE PODZIALI SIĘ CI URZĘDASI?????
hahahaha dopiero co jeden filmik pokazał się na głównej, ludzie pokurwili na jego temat, i kolejny filmik
Niezłe trolle tutaj są.
Niezłe trolle tutaj są.
Teraz czeka nas nawałnica cejrowskiego ? Ja pierdolę ludzie znajcie umiar.
co do samej jego wypowiedzi,to pierdoli znowu głupoty straszne mieszka w państwie a nie na bezludnej wyspie jest częścią czegoś więcej niż jego móżdżek pojmuje gdyby każdy miał zatrudniać kogo chce,nie płacić podatków i innych bzdetów to jak można by było to nazwać państwem?Podatki są częścią systemu który ktoś nam narzucił a my się z nim godzimy bo sprzeciwów na ulicach nie widać niestety więc niech nie pierdoli,że jak chce zatrudnić chinczyka czy ruskiego to po co ktoś inny.
Jeżeli chodzi o pozwolenia jak on tu mówi to niech też wypierdala bo gdyby nie ten urząd,który daje pozwolenia to byśmy mieszkali w mixie kulturowym gdzie polacy byliby mniejszością i przeżywalibyśmy oblężenie ze strony bidoty z innych bidnych krajów a przecież my sami biedni i swoich wykarmić nie możemy to po chuj nam resztę ściągać?
Jednym słowem zawsze widziałem mądre wypowiedzi cejrowskiego a teraz widzę,że to taki sam baran jak np mikke co by wszystko mixował,usuwał granicę wszystkich postawił na równi i nazwał europejczykami i chuj!
co do samej jego wypowiedzi,to pierdoli znowu głupoty straszne mieszka w państwie a nie na bezludnej wyspie jest częścią czegoś więcej niż jego móżdżek pojmuje gdyby każdy miał zatrudniać kogo chce,nie płacić podatków i innych bzdetów to jak można by było to nazwać państwem?Podatki są częścią systemu który ktoś nam narzucił a my się z nim godzimy bo sprzeciwów na ulicach nie widać niestety więc niech nie pierdoli,że jak chce zatrudnić chinczyka czy ruskiego to po co ktoś inny.
Jeżeli chodzi o pozwolenia jak on tu mówi to niech też wypierdala bo gdyby nie ten urząd,który daje pozwolenia to byśmy mieszkali w mixie kulturowym gdzie polacy byliby mniejszością i przeżywalibyśmy oblężenie ze strony bidoty z innych bidnych krajów a przecież my sami biedni i swoich wykarmić nie możemy to po chuj nam resztę ściągać?
Jednym słowem zawsze widziałem mądre wypowiedzi cejrowskiego a teraz widzę,że to taki sam baran jak np mikke co by wszystko mixował,usuwał granicę wszystkich postawił na równi i nazwał europejczykami i chuj!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów