18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
s................9 2012-07-15, 15:13 2
^Bardzo dobrze wypadł.
Zgłoś
thewhitestar 2012-07-15, 15:29 10
bubr32 napisał/a:

Cejrowski to jebany idiota. Obejrzyjcie jak wypadł na tle Hołowni -> jeszcze większego idioty.

Jak już wspomniałeś to warto przypomnieć:

Aley_23 napisał/a:

Cejrowski jest wyszczekany i łapie za słówka, więc większość rozmówców wkręca w ziemię właśnie takimi lingwistycznymi sztuczkami, ale jak trafi kosa na kamień to się okazuje że treści nie ma tam żadnej. Cejrowski robi genialne programy podróżnicze, ale przy reszcie jego życia medialnego po prostu zbiera mnie na wymioty.
Zgłoś
m................o 2012-07-15, 15:30 17
Mój syn ma teraz 8 lat urodził się w zamartwicy,dostał 2pkt. w czymś tam kurwa po urodzeniu,nie ważne,dla mnie jest ważne to że życie mu ratowały sprzęty oklejone WOŚP.
ps.syn ma się dobrze.
Zgłoś
BulaKSSG 2012-07-15, 15:43 1
Nie rozumiem ludzi gadających na prawo i lewo, że nie przyczynią się do propagowania Wielkiej Orkiestry, bo Owsiak to ojca miał esbeka, a w ogóle złodziej z niego, kryminalista i na krzesło go posadzić za te wszystkie zbrodnie. Na pewno swoje za uszami ma - jak każdy zresztą. Ale nie rozumiem dlaczego ludzie jebią go po całości i zwracają uwagę tylko na negatywne strony Orkiestry, skoro ta Orkiestra pomaga dziesiątkom tysięcy osób! Spotkałem się z opinią, że Caritas działa przez cały rok i zbiera dużo więcej kasy, ale nie słychać o nim tak jak o WOŚP, bo WOŚP jest reklamowany w telewizji. Ja z kolei czytałem, że ten sam Caritas, mimo setek milionów dochodów z całego roku, generuje również setki milionów kosztów, przy czym bilans nie jest już taki kolorowy. Ale nie będę mówił, że Caritas to zło, bo to też organizacja charytatywna i pomaga ludziom.

W ogóle nie rozumiem czegoś takiego jak próba stworzenia rywalizacji fundacji charytatywnych. Owsiak sam się od tego odcina, on ma swój świat, ma swoją Orkiestrę i w taki sposób pomaga. A malkontenci próbują porównywać kto bardziej pomaga, Owsiak, TVN, Caritas, czy zbiórki żywności dla powodzian.

Nie życzę nikomu źle, ale jeśli już los nie będzie szczęśliwy dla takiego przeciwnika Owsiaka, to życzę mu aby uratowała go krew ludzi... pardon - ćpunów z Kostrzyna i aparatura kupiona za pieniądze Orkiestry.
Zgłoś
m................8 2012-07-15, 15:49 3
adiemus, chyba nie masz pojęcia o temacie na który się wypowiadasz
piechula.com.pl/2012/01/fenomen-wosp-a-nieudolnosc-panstwa/

Uważasz że owsiak nakupywał dużo sprzętu bo on się chwali byle inkubatorem a NFZ nie raportuje tego co kupił.
Za pewne NFZ więcej zakupiło sprzętu w 1 rok niż WOŚP przez całą swoją działalność.
Zgłoś
JohnnyRocketfingers 2012-07-15, 15:51
adiemus36 napisał/a:

Bo Cejrowski jest od opowiadania o miejscach do których podróżuje, tyle - koniec i kropka.

A Owsiak ? Chuj mnie obchodzi, że dorobił się na WOŚPie, serio chuj - bo tyle sprzętu co nakupił za te pieniądze, to żadna fundacja chyba nie nakupiła. Wyobrażacie sobie co by było jakby to wszystko zabrali ? Należy mu się jakiś procent, zasłużył kutas.

Dales mu 5 zlotych on wzial 2 dla siebie i kupil za to jeszcze lizaka dla kogos i jest okej super... Dajesz politykowi 100 zl on bierze sobie 50 i stawia ci metr chodnika i wtedy jest zlodziejem...

Rozumiem kupil to ok...ale jakos kurde wolalbym dac pieniadze prosto na np potrzebny sprzet niz dawac mu zarobic na zakupie takiego sprzetu. Jednak telewizja robi swoje.
Zgłoś
adiemus36 2012-07-15, 16:06 5
Nie, dałem mu 5 złotych, a on poprzez pozostawienie ich na lokacie, dostał drugie 5, które wziął dla siebie - nie obchodzi mnie to co z nimi zrobił, dopóki szpitale dostają sprzęt.

Cytat:

Za pewne NFZ więcej zakupiło sprzętu w 1 rok niż WOŚP przez całą swoją działalność.

Po pierwsze - polecam słownik. Po drugie, to jest jebany obowiązek NFZ bo to w końcu Fundusz Zdrowia, tak ? Tylko czemu w Polsce jest tak mało rezonansów i innych urządzeń, które na zachodzie są na porządku dziennym ? Nie wiem czy Twój wąski światopogląd, dopuszcza do Twojej świadomości to, że Owsiakowi nikt nie każe tego robić, a sprzętu kupił duzo.

Cytat:

wolalbym dac pieniadze prosto na np potrzebny sprzet

Proszę bardzo, idź kup ze dwa respiratory czy pompy insulinowe, stać Cie ?

Owsiaka nie lubię, ale za to co robi należy mu się szacunek.
Zgłoś
manieeek 2012-07-15, 16:07
Dobrze mówi. Wogóle podatki to tylko sposób na okradanie obywatela przez państwo. Państwo zamiast zarabiać okrada obywatela ponad miare.
Zgłoś
adiemus36 2012-07-15, 16:08
Edit :
@mietek08

Ty w ogóle przeczytałeś ten artykuł do końca ?
Cytat:

Jednak sukces WOŚP świadczy nie tylko o zdolnościach medialno-organizatorskich Jurka Owsiaka, ale przede wszystkim o dalece posuniętej nieudolności polskiego państwa. Coroczna, ogólnopolska zrzutka na służbę zdrowia – biorąc pod uwagę gigantyczny budżet NFZ – powinna być zwyczajnie zbędna. Pompy insulinowe i sprzęt do ratowania życia wcześniaków, który fundację Owsiaka ma zakupić w tym roku, już dawno powinien służyć polskim pacjentom. Tak dzieciom, jak i dorosłym.

Zgłoś
thewhitestar 2012-07-15, 16:11 8
pazi napisał/a:

Dales mu 5 zlotych on wzial 2 dla siebie i kupil za to jeszcze lizaka dla kogos i jest okej super... Dajesz politykowi 100 zl on bierze sobie 50 i stawia ci metr chodnika i wtedy jest zlodziejem...

Rozumiem kupil to ok...ale jakos kurde wolalbym dac pieniadze prosto na np potrzebny sprzet niz dawac mu zarobic na zakupie takiego sprzetu. Jednak telewizja robi swoje.

Przestań czytać swoje katolskie anty owsiakowe kłamliwe gówna. Owsiak z wielkiej orkiestry nie bierze ani złotówki, ze wszystkiego co zbierze się rozlicza i dla zainteresowanych wystawia to na swoich stronach. O czym najlepiej świadczy fakt że przez kilka pierwszych lat działalności WOŚPu woził się... starym maluchem. Zaczął 'niejako' na tym zarabiać kilka lat później gdy dostał do prowadzenia jakieś tam audycje w radio i TV typu kręcioła. Także te niby ileś tam procent z WOŚPu rzekomo idących na woodstockowych 'brudasów' jest mitem. Cały woodstock organizowany jest dzięki pieniądzom od sponsorów. Następnym razem kiedy zobaczysz wolontariuszy z serduszkami to wiedz że cokolwiek tam nie wrzucisz to 100% zostanie przekazane na cele fundacji. Po prostu w tym kraju gdy ktoś się dystansuje od prawicowego oszołomstwa zostaje obrzucony wszystkim możliwym gównem, niezależnie jak wiele dobrego by zrobił to księża z ambony już mu wypomną ojca z sb, a katolskie media zaczną widzieć w tym zło i szatana. No i oczywiście złodzieja o czym świadczy kłamliwa acz mocno rozpowszechniona wieść iż Owsiak na tym zarabia...
Zgłoś
Z................y 2012-07-15, 16:19
Owsik i jego wielka orkiestra trzepania kasy... Wiem, powiecie "ale kurwa gdyby nie on to by nie było niczego bla bla bla", tylko osoba która zajmuje się tego typu inicjatywą powinna się sama uczciwie dorobić i mieć własne pieniądze, a nie od kilkudziesięciu milionów pobierać "marnych" parę procent i siedzieć cały rok z rodziną na Kanarach...jakim trzeba być bydlakiem żeby okradać dzieci z białaczką!?
Zgłoś
w................2 2012-07-15, 16:48
cejrowski katol jebany, nie trafie! piwo leci, brawo owsiak!!
Zgłoś
Magik2501 2012-07-15, 16:51 2
adiemus36 napisał/a:

bo tyle sprzętu co nakupił za te pieniądze, to żadna fundacja chyba nie nakupiła

Ojej, ale bzdury piszesz. Zobacz rozliczenia Caritasu. Zbierają rocznie kilkanaście razy tyle co WOŚP
Zgłoś
adiemus36 2012-07-15, 16:59
Gówno mnie obchodzi Caritas, większość z tej złodziejskiej spółki idzie na kościoły i prywatne posiadłości(tak, za pieniądze caritasu nakupowano wiele domów, było o tym głośno pewnego czasu)
Zgłoś
McMenel 2012-07-15, 18:01 1
Chciałbym zaznaczyć iż kurwa WOŚP do chuja wafla wydaje mniej na sprawy urzędnicze i zatrudnianie bezwartościowych biurokratów niż jebany NFZ. Co z tego że NFZ ma większy budżet skoro tak około z 1/3 wydaje na uposażenia swoich pracowników w oddziałach. A Owsiak dzięki fundacji nie musi szczypać się z bzdurną polską biurokracją. Na przykład wygrywanie przetargu przez najtańszego oferenta. Gdzie przy rządowych przetargach to standard i wchodzenie na gówno. Bo co z tego jak taki NFZ zakupi najtańszy sprzęt skoro najważniejsze w sprzęcie są szkolenia obsługi i support samego urządzenia przez producenta. Ale chuj najważniejsze że to syn SB-ka... Pierdolone kato-prawicowe oszołomy które wolą babrać się w jebanym polskim piekiełku aniżeli rozwijać się.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem