Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo Cejrowski jest od opowiadania o miejscach do których podróżuje, tyle - koniec i kropka.
A Owsiak ? Chuj mnie obchodzi, że dorobił się na WOŚPie, serio chuj - bo tyle sprzętu co nakupił za te pieniądze, to żadna fundacja chyba nie nakupiła. Wyobrażacie sobie co by było jakby to wszystko zabrali ? Należy mu się jakiś procent, zasłużył kutas.
A czy Wy w ogóle wiecie jak zarabia WOŚP? Pieniądze które zbierają lądują najpierw na rocznej lokacie i są tam do czasu zakończenia wszystkich formalności. A jak wiadomo w Polsce ciągną się one w nieskończoność. W ten sposób Owsiak zarabia z fundacją a kasa którą wpłaciliście nie idzie do niego tylko na sprzęt.
Przestań czytać swoje katolskie anty owsiakowe kłamliwe gówna. Owsiak z wielkiej orkiestry nie bierze ani złotówki, ze wszystkiego co zbierze się rozlicza i dla zainteresowanych wystawia to na swoich stronach. Po prostu w tym kraju gdy ktoś się dystansuje od prawicowego oszołomstwa zostaje obrzucony wszystkim możliwym gównem, niezależnie jak wiele dobrego by zrobił to księża z ambony już mu wypomną ojca z sb, a katolskie media zaczną widzieć w tym zło i szatana. No i oczywiście złodzieja o czym świadczy kłamliwa acz mocno rozpowszechniona wieść iż Owsiak na tym zarabia...
Dziwne nie znasz mnie, a juz zaszufladkowales i jak na razie to ty obrzucasz gownem mnie i katolikow gdzie twa "tolerancja". Czyzby te hasla co wykrzykujecie lewaku "rownosc wolnosc tolerancja" to tylko pieprzenie nic za soba nie pociagajace, nie mozna wyrazic swego zdania? TVN na mnie naslij. Jak juz sie przyczepiles do prawicy nie majac zielonego o mnie pojecia tzn ze jestes jednym z tych co ladnie mowia jakie leweactwo ma piekne idee. Jak to mowia uderz w stol, a nozyce sie odezwa. Elo lewaczku idz na eutanazje i aborcje, a potem na koniec rozrywki na parade. To wasz raj zeby byl jeden wielki burdel i balagan. Tolerancja lewaczku.
Chcę zobaczyć te wszystkie wyszczekane osoby które bez podstaw najeżdżają na owsiaka jak to on kradnie etc kiedy życie ich dziecka zostanie uratowane przez sprzęt zakupiony z jego inicjatywy. A taka prawda że to pokolenie w pewnej ilości składa się z osób które gdyby nie owsiak byłyby już dawno pochowane albo nieprawidłowo rozwinięte.
Ty chyba należysz do tych nieprawidłowo rozwiniętych debili, skoro piszesz nazwiska z małej litery...
A co do tematu - Owsiak zbiera kasę i zabiera częśc dla siebie, Caritas zbiera większą kase to i zabiera dla siebie większą część. A to co zbierze Owsiak to i tak cały chuj kasy (20 milionów przy kilkunastomiliardowym budżecie na szpitale to właśnie cały chuj, jeden zarząd szpitala dostaje tyle przez rok wypłaty) a "koszty własne fundacji" które odpisuje sobie jako procent od każdej danej na WOŚP sumy to zalegalizowana forma kradzieży, poczytajcie sobie nazwiska osób które są w zarządzie fundacji i innych organizacjach z nią wspólpracujących (np. wygrywających przetargi na obsługę WOŚP) - 90% nazwisk to rodzina, nawet się zbytnio nie kryją z tym
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów