📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo Cejrowski jest od opowiadania o miejscach do których podróżuje, tyle - koniec i kropka.
A Owsiak ? Chuj mnie obchodzi, że dorobił się na WOŚPie, serio chuj - bo tyle sprzętu co nakupił za te pieniądze, to żadna fundacja chyba nie nakupiła. Wyobrażacie sobie co by było jakby to wszystko zabrali ? Należy mu się jakiś procent, zasłużył kutas.
A Owsiak ? Chuj mnie obchodzi, że dorobił się na WOŚPie, serio chuj - bo tyle sprzętu co nakupił za te pieniądze, to żadna fundacja chyba nie nakupiła. Wyobrażacie sobie co by było jakby to wszystko zabrali ? Należy mu się jakiś procent, zasłużył kutas.
Na Owsiaka zawsze robili nagonkę.Cejrowski tez ma problemy Marihuana jest ok Wolność słowa nie?Czy w Polsce coś takiego nie istnieje?Niech każdy sobie coś śpiewa co chce.Cejrowski jest mądry ale religia mu mózg wyprała.
Cejrowski to jest gawędziarz co nie wie ale się wypowie, przez większość czasu pierdoli takie kocopoły, że aż mnie uszy więdną. Powinien do tej Ameryki Pd wyjechać, bo z jego poglądami może tutaj w Polsze samobójstwo popełnić a tam co najwyżej go jakiś meksyk odstrzeli albo indianin dzidą przebije.
A Owsiak mnie wyjątkowo denerwuje, jaką się jak podczas rozruchu kaszlaka wiem, że to od niego zależne ale to jest Sadistic i chuj mnie to obchodzi. Wydaję się równy chłop sprzętu nakupił, ale na Łódstoku wstrzykuje ludziom marihułanełę.
A Owsiak mnie wyjątkowo denerwuje, jaką się jak podczas rozruchu kaszlaka wiem, że to od niego zależne ale to jest Sadistic i chuj mnie to obchodzi. Wydaję się równy chłop sprzętu nakupił, ale na Łódstoku wstrzykuje ludziom marihułanełę.
Owsiak to syn sb'eka, ale to pewnie wam nie przeszkadza. Fakty są takie, że zakupiony sprzęt w większości stoi bo polskich szpitali nie stań na korzystanie z niego. brakuje wyszkolonych pielęgniarek i anestezjologów. taka sytuacja ma miejsce w prawie wszystkich ośrodkach kardiochirurgii dziecięcej w Polsce i nie brakuje doświadczonych i wykształconych kardiochirurgów, ale stanowisk intensywnej terapii.
uookie napisał/a:
...Fakty są takie, że zakupiony sprzęt w większości stoi bo polskich szpitali nie stań na korzystanie z niego. brakuje wyszkolonych pielęgniarek i anestezjologów. taka sytuacja ma miejsce w prawie wszystkich ośrodkach kardiochirurgii dziecięcej w Polsce i nie brakuje doświadczonych i wykształconych kardiochirurgów, ale stanowisk intensywnej terapii.
No i oczywiście to jest wina Owsiaka
Dla mnie może być synem samego Stalina...
A jeżeli pomógł uratować życie przynajmniej jednej osobie było warto.
A jaki kiedyś trafisz do szpitala i na sprzęcie zobaczysz serduszko to wtedy możemy pogadać jak równy z równym
@uookie Skoro rzucasz takimi hasłami i nazywasz je faktami, podaj dane, statystyki, źródła (wiarygodne).
Wiesz coś, to powołaj się na jakieś źródła, a nie robisz ludziom wodę z mózgu jak TVN.
Wiesz coś, to powołaj się na jakieś źródła, a nie robisz ludziom wodę z mózgu jak TVN.
jebany ma gadkę
@Fumar ze strony wośp wosp.org.pl/jurek//comment/1223042963
cejrowski się przebrał ze pedała ? bo tak wygląda. a nie, on jest pedałem.
up
Pedałem nie jest, bo kiedyś Pawlikowską pukał
Pan kapitan napisał/a:
Pukanie kobiet wyklucza to?
Linekk napisał/a:
Pukanie kobiet wyklucza to?
ponoć tak pudelek.pl/artykul/41536/nie_istnieja_faceci_biseksualisci_to_sami_geje/
Cejrowski to jebany idiota. Obejrzyjcie jak wypadł na tle Hołowni -> jeszcze większego idioty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów