18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
adiemus36 2012-07-14, 23:44 84
Bo Cejrowski jest od opowiadania o miejscach do których podróżuje, tyle - koniec i kropka.

A Owsiak ? Chuj mnie obchodzi, że dorobił się na WOŚPie, serio chuj - bo tyle sprzętu co nakupił za te pieniądze, to żadna fundacja chyba nie nakupiła. Wyobrażacie sobie co by było jakby to wszystko zabrali ? Należy mu się jakiś procent, zasłużył kutas.
Zgłoś
C................1 2012-07-14, 23:46 26
Na Owsiaka zawsze robili nagonkę.Cejrowski tez ma problemy Marihuana jest ok Wolność słowa nie?Czy w Polsce coś takiego nie istnieje?Niech każdy sobie coś śpiewa co chce.Cejrowski jest mądry ale religia mu mózg wyprała.
Zgłoś
Darksaider 2012-07-15, 0:09
Cejrowski to jest gawędziarz co nie wie ale się wypowie, przez większość czasu pierdoli takie kocopoły, że aż mnie uszy więdną. Powinien do tej Ameryki Pd wyjechać, bo z jego poglądami może tutaj w Polsze samobójstwo popełnić a tam co najwyżej go jakiś meksyk odstrzeli albo indianin dzidą przebije.

A Owsiak mnie wyjątkowo denerwuje, jaką się jak podczas rozruchu kaszlaka wiem, że to od niego zależne ale to jest Sadistic i chuj mnie to obchodzi. Wydaję się równy chłop sprzętu nakupił, ale na Łódstoku wstrzykuje ludziom marihułanełę.
Zgłoś
uookie 2012-07-15, 0:14
Owsiak to syn sb'eka, ale to pewnie wam nie przeszkadza. Fakty są takie, że zakupiony sprzęt w większości stoi bo polskich szpitali nie stań na korzystanie z niego. brakuje wyszkolonych pielęgniarek i anestezjologów. taka sytuacja ma miejsce w prawie wszystkich ośrodkach kardiochirurgii dziecięcej w Polsce i nie brakuje doświadczonych i wykształconych kardiochirurgów, ale stanowisk intensywnej terapii.
Zgłoś
l_witek 2012-07-15, 0:20 37
uookie napisał/a:

...Fakty są takie, że zakupiony sprzęt w większości stoi bo polskich szpitali nie stań na korzystanie z niego. brakuje wyszkolonych pielęgniarek i anestezjologów. taka sytuacja ma miejsce w prawie wszystkich ośrodkach kardiochirurgii dziecięcej w Polsce i nie brakuje doświadczonych i wykształconych kardiochirurgów, ale stanowisk intensywnej terapii.

No i oczywiście to jest wina Owsiaka
Dla mnie może być synem samego Stalina...
A jeżeli pomógł uratować życie przynajmniej jednej osobie było warto.
A jaki kiedyś trafisz do szpitala i na sprzęcie zobaczysz serduszko to wtedy możemy pogadać jak równy z równym
Zgłoś
uookie 2012-07-15, 0:31
ciekawe czy przykleili te serduszka też na F16
Zgłoś
Stew 2012-07-15, 0:42
@uookie Skoro rzucasz takimi hasłami i nazywasz je faktami, podaj dane, statystyki, źródła (wiarygodne).

Wiesz coś, to powołaj się na jakieś źródła, a nie robisz ludziom wodę z mózgu jak TVN.
Zgłoś
x................s 2012-07-15, 1:34
jebany ma gadkę
Zgłoś
uookie 2012-07-15, 2:09
@Fumar ze strony wośp wosp.org.pl/jurek//comment/1223042963
Zgłoś
Mom and Death 2012-07-15, 4:12 1
cejrowski się przebrał ze pedała ? bo tak wygląda. a nie, on jest pedałem.
Zgłoś
P................n 2012-07-15, 8:53
up
Pedałem nie jest, bo kiedyś Pawlikowską pukał
Zgłoś
.................. 2012-07-15, 9:05
Pan kapitan napisał/a:

Pedałem nie jest, bo kiedyś Pawlikowską pukał

Pukanie kobiet wyklucza to?
Zgłoś
marna 2012-07-15, 9:34
Linekk napisał/a:

Pukanie kobiet wyklucza to?

ponoć tak pudelek.pl/artykul/41536/nie_istnieja_faceci_biseksualisci_to_sami_geje/

Zgłoś
b................� 2012-07-15, 12:35
Cejrowski to jebany idiota. Obejrzyjcie jak wypadł na tle Hołowni -> jeszcze większego idioty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem