Dzieciaku, weź się za naukę polskiego. Jak się będziesz w klasie tak chwalił, jak tu, to ci te zabawki pozabierają o 3 nad ranem.
Jak ja gardzę takimi jak Ty, zawsze mają te swoje gówno warte 3 grosze do powiedzenia.
Oj tak DMT wymiata np. w postaci Ayahuasca. A poza tym jest mozliwosc oswiecenia,chociaz dla typowego uzytkownika sadola to raczej jest juz za pozno.Ale wpierw polecam ksiazke DMT-molekula duszy
O czym Ty do mnie chłopak rozmawiasz...
NiezmanipulowanyTo tak jak z Korwinem. Nie wszyscy po prostu są na tyle inteligentni żeby zrozumieć. A jeśli ma się za mały móżdżek żeby pojąć co mówi, to najlepiej od razu zwyzywać od od ignorantów
Wiadomo. Najlepiej pierdolić głupoty i wmawiać, że jest bardzo mała grupa ludzi, która to rozumie. Najbardziej zaskakujące, że ci, którzy rzekomo rozumieją tych geniuszy wyprzedzających epokę, nie potrafią najczęściej pojąc prostych zjawisk życia codziennego.
Wiadomo. Najlepiej pierdolić głupoty i wmawiać, że jest bardzo mała grupa ludzi, która to rozumie. Najbardziej zaskakujące, że ci, którzy rzekomo rozumieją tych geniuszy wyprzedzających epokę, nie potrafią najczęściej pojąc prostych zjawisk życia codziennego.
Jakich to zjawisk życia codziennego? Żyjemy w państwie, gdzie 90% wyborców nie rozumie podstawowych zasad ekonomii, i daje się okradać państwu bo uważa, że coś z tego ma
Ponadto ostatnie wybory pokazały, że 12% wyborców nadaje się do przymusowego leczenia psychiatrycznego.
Dzięki temu że istnieje ta grupa ludzi ideowych i inteligentnych jest jeszcze nadzieja, że te stosunki ulegną zmianie i choćby miało to zająć dobrych parę lat, być może przyjdzie żyć w państwie, gdzie jakaś głupia ściera nie będzie mnie straszyła sądem za stwierdzenie oczywistej prawdy, tj. system socjalny w Polsce jest systemem karania ludzi za sukces materialny i nagradzania tych nieambitnych i nieproduktywnych za ich nieróbstwo
Dzięki temu że istnieje ta grupa ludzi ideowych i inteligentnych jest jeszcze nadzieja,
Którą grupę inteligencji masz na myśli, bo chyba nie głosujących na oszołoma Korwina?
Którą grupę inteligencji masz na myśli, bo chyba nie głosujących na oszołoma Korwina?
Na pewno nie mam na myśli tych głosujących na sodomitę biedronia i złodzeja zandberga
Pominę fakt, iż ponoć dostał ranczo ponoć za partie w karty (normalnie jak tadziu rydzyk i te samochody od bezdomnego, który potem nagle zmarł ).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów