Nie wiem czy się nadaje, ale mnie rozjebało ostro 1:30 najlepsze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Cerjowski jest takim jebanym ignorantem że brak mi słów
LSD jest spoko, ale jak ktoś kto w życiu spróbował Dimetylotryptaminy, ten wie, że to jest konkretne pierdolnięcie, NIE PORÓWNYWALNE z niczym innym... Nawet z czystym koksem.
Nie mniej jednak, zalecałbym rozpoczęcie wycieczki od Lophophora williamsii albo trichocereus pachanoi. I wszystko na legalu
Nie mniej jednak, zalecałbym rozpoczęcie wycieczki od Lophophora williamsii albo trichocereus pachanoi. I wszystko na legalu
Dzieciaku, weź się za naukę polskiego. Jak się będziesz w klasie tak chwalił, jak tu, to ci te zabawki pozabierają o 3 nad ranem.
KeithFlint, gdzie ja napisałem, że tego i owego próbowałem w PL? Albo kiedy to było...
Wpadajcie śmiało, nie mam nic do ukrycia...
Kaktusy są w pełni legalne...
kaktusiarnia.pl/ Polecam.
Wpadajcie śmiało, nie mam nic do ukrycia...
Kaktusy są w pełni legalne...
kaktusiarnia.pl/ Polecam.
Jakieś ferie są?
Hogger napisał/a:
To tak jak z Korwinem. Nie wszyscy po prostu są na tyle inteligentni żeby zrozumieć. A jeśli ma się za mały móżdżek żeby pojąć co mówi, to najlepiej od razu zwyzywać od od ignorantów
może by mnie to rozbawiło gdybym nie wiedziała, że pije wtedy yerba matte
gosc z ego wywalonym w kosmos a takn aprawde zwykly prostak i cham do tego po prostu glupek
Hogger napisał/a:
Cejrowskiemu to możesz co najwyżej lizać stopy między palcami,
gdy przejdzie po gównie Wojewódzkiego,
osobiście, nie zawsze się z nim zgadzam, ale
ma bardzo dużo fajnych przemyśleń, już pomijając że jest ikoną kontrowersji i własnego stylu
Katie napisał/a:
To tak jak z Korwinem. Nie wszyscy po prostu są na tyle inteligentni żeby zrozumieć. A jeśli ma się za mały móżdżek żeby pojąć co mówi, to najlepiej od razu zwyzywać od od ignorantów
no tak, bo tylko wy, wybrańcy, rozumiecie swojego wodza... banda inteligentów, szlachta pracująca i kwiat narodu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów