📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
niby fajnie, że babka ma twardy charakter ale można mieć twardy charakter i kulturę. Nie wiem co jest przyczyna, więc trudno stwierdzić czy słuszna reakcja
Dawno uja w dupie nie miała
@up Zapraszam na jakiekolwiek przejście graniczne na wschodniej ścianie. Czy to Polsko-Ukraińskie czy jakiekolwiek inne. Zasada jest prosta. Do celnika nie pyskujesz. Bo jak będzie chciał to Ci wsadzi auto na kanał i już auto nie wróci. Rozjebią je na kanale w drobny mak a jak sobie bardzo zasłużysz to się okaże, że znaleźli w środku woreczek z białym proszkiem. I o ile to się stało po Polskiej stronie granicy to jeszcze masz trochę szczęścia bo może po sądowej tułaczce Cię uniewinnią. Jak odstawiłeś taki numer na kontroli po stronie sąsiada albo co gorzej gdzieś dalej na wschód to już masz całkiem przejebane.
Groźby karalne. Ta pani powinna szybciutko stracić pracę.
Normalna zdrowa polska urzędniczka państwowa. Co wyście kurwa w skarbówce czy w zusie nie byli ?
Niedługo to nas panie urzędniczki za powiedzenie "Dzień dobry" z ziemią zrównają.
Niedługo to nas panie urzędniczki za powiedzenie "Dzień dobry" z ziemią zrównają.
A myślicie, dlaczego już w biblii za najgorsze ciule, mendy, chuje i największe zło robią celnicy, a dopiero po nich kurwy?
Ojciec zawsze mi powtarzał, że celniczki straszne suki, nieraz widział jak tirowców po ryjach lały.
jestem ekspertem, dobrze gada, takich jeleni jak ten typ na przejściu jest masa, próbuje zrobić z niej wała to się obruszyła. Skończcie z tą delikatnością i nie liczcie, że jak ktoś z budżetówki i mu plujecie w twarz to będzie was głaskał po jajach. Trzy razy TAK dla tej Pani!!!
Ps. ...żeby nie było, nie pracuje i jestem za drastyczną redukcją budżetówki!
Ps. ...żeby nie było, nie pracuje i jestem za drastyczną redukcją budżetówki!
Zdecydowanie brakuje jej seksu. Widać to po jej pozycji, minie, nawet po zgięciach na koszuly. Szmutaszk.
Typ pewnie zamiast wjechać na ten kanał obraził się i pajacuje, może jednak ma coś do ukrycia. Chuj wie o co tam chodzi bo jest tylko kawałek wyrwany z kontekstu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów