Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przypominam, że w Polsce noszenie noży nie jest zabronione, a bronić się nie ma czym.
, a bronić się nie ma czym.
Nieprawda.
;>
No i na chuj mu to było
Na zawsze.
Tak to jest, gdy na walkę na noże przychodzi się z własną tylko głupotą.
Nieprawda.
;>
Na zawsze.
Tak to jest, gdy na walkę na noże przychodzi się z własną tylko głupotą.
A czym się będziesz bronił na ulicy przed nożownikiem, torebką czy srajfonem?
Uczcie się...
Przypominam, że w Polsce noszenie noży nie jest zabronione, a bronić się nie ma czym.
A ja dodam, że nie ma też większych ograniczeń w noszeniu pistoletu, z nabojem w komorze włącznie, zarejestrowanego jako sportowy, co uskuteczniam niemal codziennie. Nie można jedynie nosić w budynkach sądów, prokuratur i na imprezach masowych, są też jakieś ograniczenia w komunikacji publicznej, ale mnie nie dotyczą, bo nie korzystam. Z ewentualną samoobroną też nie byłoby problemu, w większości przypadków wyroki sądów są na korzyść broniącego się. No chyba, że ktoś strzeli uciekającemu bandziorowi w plecy, wtedy trochę gorzej.
Uczcie się...
Tylko w Polsce broniąc się pójdziesz siedzieć na dłużej niż ten który cię napadł i próbował zabić...
Tylko w Polsce broniąc się pójdziesz siedzieć na dłużej niż ten który cię napadł i próbował zabić...
Grunt że się obronisz.
A ja dodam, że nie ma też większych ograniczeń w noszeniu pistoletu, z nabojem w komorze włącznie, zarejestrowanego jako sportowy
Z czarnoprochowcem jest tak samo a bez rejestracji .
A ja dodam, że nie ma też większych ograniczeń w noszeniu pistoletu, z nabojem w komorze włącznie, zarejestrowanego jako sportowy, co uskuteczniam niemal codziennie. Nie można jedynie nosić w budynkach sądów, prokuratur i na imprezach masowych, są też jakieś ograniczenia w komunikacji publicznej, ale mnie nie dotyczą, bo nie korzystam. Z ewentualną samoobroną też nie byłoby problemu, w większości przypadków wyroki sądów są na korzyść broniącego się. No chyba, że ktoś strzeli uciekającemu bandziorowi w plecy, wtedy trochę gorzej.
powodzenia w wyciagnieciu pistoletu z kabury gdy bedziesz mijal sie z kims na ulicy a ten zajebie ci kose znienacka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów