📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebać frajerów co strzelają do zwierząt dla zabawy. Oby kiedyś zdechli z głodu
Zajebane z dzidy xd I to jest problem tego portalu, podpierdalanie z dzidy i odwrotnie
Blady-34 napisał/a:
Zajebane z dzidy xd I to jest problem tego portalu, podpierdalanie z dzidy i odwrotnie
A co ty kurwa myślisz, że tutejsi użytkownicy będą z kamerą ganiać po świecie i nagrywać ekskluzywne materiały dla takich baranów jak ty, żeby skończyli pierdolić "że skądś pojebane"
@Gazownik rozpłacz się i pędź do mamusi, a ja jakbym miał okazję to bym takiego jelenia szpachlą zarąbał , żeby go zjeść.
Blady-34 napisał/a:
A czy na tym gównoportalu jakakolwiek wstawka nie jest zajebana z innego portalu? We chłopie, ogarnij się...
Blady-34 napisał/a:
Dzida i sadol należą do jednego właściciela szerloku
Gazownik napisał/a:
A świnki i krówki które wpierdalasz ze smakiem to na drzewach rosną
Gazownik napisał/a:
Popieram Cię
Gazownik napisał/a:
Popieram Cię
programista4k napisał/a:
@Gazownik rozpłacz się i pędź do mamusi, a ja jakbym miał okazję to bym takiego jelenia szpachlą zarąbał , żeby go zjeść.
Obyś zdychał z głodu debilu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów