📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wszystko już takie pojebane, że woli żeby go odjebali niż mieli by go aresztować, i ja mu sie wcale nie dziwię tez bym wolał dać sie zastrzelić, niż być potem trzymany przez takich głąbów w pierdlu z innymi głąbami.
Hugo Dionizy Steinhaus
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Nasz klient nasz Pan
hejcior napisał/a:
Tzw. suicide by cop.
Dokladnie dla niewtajemniczonych oni zamiast skakac z mostow itd wola aby ich policja zajebala 99% skutecznosci ale takie cos tylko w stanach u nas to nie przejdzie
Zastanawiam się czemu nigdy nie walą w kolana... Ale z drugiej strony może to i lepiej. Po co to utrzymywać?
darayavahus napisał/a:
Zastanawiam się czemu nigdy nie walą w kolana... Ale z drugiej strony może to i lepiej. Po co to utrzymywać?
strzela sie korpus bo jest mniejsza szansa na trafienie w tetnice itp a po za tym ciezko trafic w nogi jak sie huj rusza
Piękny kraj zamiast utrzymywać pojebie na koszt podatnika zabija się na ulicy tam jest zajebiście a Julki narzekają na Polskę w Ameryce by już nie żyły na tych strajkach o aborcję
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów