📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niech zaśpiewa to ktoś kto wogóle umie śpiewać i będzie git piosenka
Ja pierdole... co to kurwa jest ?! O ile potrafię zrozumieć kampanie wirusową, o tyle tego typy gówno bardziej uświadamia mnie w tym, że tylko idioci głosują i wspierają tą partię Ten głos w tle to twój ? Mogłeś chociaż kutasa z mordy wyciągnąć... "Cena cukru, rośnie, rośnie" Tekst to chyba wymyślałeś w traktorze podczas orania pola...
@up
mi się właśnie podoba ten fałsz dodaje dramaturgii a tekst według mnie jest na zwałę. Jaką partię kurwa ? Oglądałeś uważnie ? Ten spot jest kurwa antypartyjny !
''? Mogłeś chociaż kutasa z mordy wyciągnąć... ''
Niestety kręgosłup mi uniemożliwa włożenie tego organu do ust. Wiem bo próbowałem i odpuściłem. Niektórzy poszli dalej ! Jak twoje wycięte żebra Super Ruchaczu ?
mi się właśnie podoba ten fałsz dodaje dramaturgii a tekst według mnie jest na zwałę. Jaką partię kurwa ? Oglądałeś uważnie ? Ten spot jest kurwa antypartyjny !
''? Mogłeś chociaż kutasa z mordy wyciągnąć... ''
Niestety kręgosłup mi uniemożliwa włożenie tego organu do ust. Wiem bo próbowałem i odpuściłem. Niektórzy poszli dalej ! Jak twoje wycięte żebra Super Ruchaczu ?
He he, warny polecą
@up
tylko nie to, dopiero z miesięcznego bana wróciłem
tylko nie to, dopiero z miesięcznego bana wróciłem
Następny Wiśniewski się urodził
znawcaekranu napisał/a:
@up
Krótko mówiąc, kolejny gówniany bełkot o niczym :] Wg. mnie to nie fałsz dodaje dramaturgii, a oklepany podkład muzyczny.
Fakt, nie oglądałem tych obrazków (bo chyba tylko po nich można wnioskować to co piszesz), tekst mnie rozjebał do tego stopnia, że oślepłem na chwilę
Cena cukru rośnie rośnie... A największe buraki ciągle na stołkach.
Jebać ich! Przeróbmy ich na cukier!
BTW: Gdzie jest Twoj wczorajszy tekst o cyganach ? Czyzby wolnosc słowa nie zatriumfowała ?
Jebać ich! Przeróbmy ich na cukier!
BTW: Gdzie jest Twoj wczorajszy tekst o cyganach ? Czyzby wolnosc słowa nie zatriumfowała ?
@up
aha
aha
Polecam przyjrzeć się kolesiowi, który stoi za Jarkiem(Ten w kapeluszu). Jego mina mówi coś w stylu "Co ja kurwa tu robię"
(tu byłoby słowo zaczynające się na W, kończące na J, oznaczające szybkie oddalenie się) z polityką z tej strony! Ale kurwa w podskokach!
I co to niby jest? Czemu w tle jest PiS i SLD? Taka sugestia, że to niby przez nich mamy największy burdel po 4 latach po '89? Jak zwykle wszystko to wina PiS a PO jest niewinne. Czy sadistic jest pro PeOwski? Może wrzucił to internetowy młody demokrata z rozkazu Schetyny?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów