📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
Aliens, C&C, Civilization II, Duke Nukem 3D, Heroes of Myth & Magic, Phantasmagoria.... Grałbym.
Pamiętam ja kupiłem takiego pentium 100, 16 mb ramu i 8 gb dysk twardy, najlepiej zainwestowane 2000 zł w moim życiu Dzisiaj nawet komórki mają więcej mocy obliczeniowej, ale wtedy to był całkiem dobry sprzęt do grania, pykałem w Carmageddona, Quake i DN3D a koledzy z Amigami i Atari mogli mi tylko buty czyścić A na wielgachny dysk twardy nawet jeden film z płyty (VCD, nie DVD bo wtedy nie było DVD) można było wgrać i zostawało miejsce na system operacyjny i parę gier
Nie wiem jak w innych przeglądarkach, ale w chrome wystarczy położyć dwa paluszki na taczpadzie i je rozsunąć. Jeśli masz normalnego kompa to Ctrl + kółko myszy w górę.
Rzeczowy Top Secret to pierwsza gazetka komputerowa jaką kupiłem. Sentyment jest. W środku była recenzja Quake 1 i nierozstrzygnięty "pojedynek" między DN3D a właśnie Q1. Gdzieś na chomiku leży pdf, polecam
Nie wiem jak w innych przeglądarkach, ale w chrome wystarczy położyć dwa paluszki na taczpadzie i je rozsunąć. Jeśli masz normalnego kompa to Ctrl + kółko myszy w górę.
Rzeczowy Top Secret to pierwsza gazetka komputerowa jaką kupiłem. Sentyment jest. W środku była recenzja Quake 1 i nierozstrzygnięty "pojedynek" między DN3D a właśnie Q1. Gdzieś na chomiku leży pdf, polecam
Ach te czasy, mój pierwszy PC miał 550Mhz, 128 Mb RAM, chyba 32Mb grafike,10Gb dysk, a kosztował jedyne 12999zł jeżeli dobrze pamiętam.
jasna dupa monitory 17" po 2 koła...
Ale Windowsa nie widzę na liście to chyba musiał już być piracony
Ale Windowsa nie widzę na liście to chyba musiał już być piracony
prawda, te ceny sa porażające
Ceny są normalne jak na tamte czasy - chyba nie pamiętacie tamtych lat.
7% vat najbardziej przykuło moją uwagę
Nie mieli jeszcze w sprzedaży pierwszych części Final Fantasy? Chrono Trigger? Dragon Questa? Sword of Mana? Front Mission? Bahamut Lagoon?.... przejebane...
FANTOMAS
I kto wtedy powiedziałby, że Samsung i Gold Star (LG) tak daleko zajdą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów