Cena dla przeciętnego skrajnego prawicowca na szczęście zaporowa
A co narodowcy mieli by czytać w socjalistycznej książce?
prawicowcy
Polecam! Świetna lektura, jak już się urodzi można dziecku na dobranoc czytać. Zdrowia dla dzidzi życzę!
Raczej straszne gówno. Kupiłem około 2000 roku i do tej pory nie wymęczyłem.
Warto, żeby każdy to przeczytał. Nie trzeba się inspirować, ale warto poznać. Dopiero wtedy można zrozumiec, dlaczego została zabroniona. Zamieńcie potem każde słowo "Żyd" na "niezaszczepiony" i nagle okaże sie, że narracja jest taka sama. Za całę zło są odpowiedzialni "tamci", to przez nic zdrowi muszą zostać w domach, to tamci roznoszą choroby, to tamci powodują lockdowny...
Do tego nawet nie trzeba za to płacić - mein kampf chomikuj pl - bardzo proszę
Warto, żeby każdy to przeczytał. Nie trzeba się inspirować, ale warto poznać. Dopiero wtedy można zrozumiec, dlaczego została zabroniona. Zamieńcie potem każde słowo "Żyd" na "niezaszczepiony" i nagle okaże sie, że narracja jest taka sama. Za całę zło są odpowiedzialni "tamci", to przez nic zdrowi muszą zostać w domach, to tamci roznoszą choroby, to tamci powodują lockdowny...
Ta książka jest dobra jeszcze z jednego powodu. Jeżeli neonaziol myśli, że Adi był spoko gościem, bo dbał o czystość białej rasy, że osobiście wydał pozwolenie na utworzenie "legionu orła białego", dając polakowi możliwość walki z żydobolszewicką zarazą itd to jest zwyczajnym idiotą.
Wystarczy odszukać odnośniki do Polski i Polaków i jasno widać, że ten ciepły wujek nie miał ciepłych intencji wobec słowiańskich podludzi, ich miejsce było w piecach a w najlepszym wypadku jako niewolników służących Rzeszy a ziemie wschodnie miały być przestrzenią życiową dla Niemców.
Gdyby neonaziol żył w czasach okupacji nie założyłby munduru od Hugo Boss a jedynie pasiak i razem z żydowskim sąsiadem wylądowałby w piecu. O ile miałby szczęście przeżyć łapanki.
"Mein kampf" to bardzo dobra książka.
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym skurwysynem w całej tej dolinie....Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów